Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborné připomenutí! Black Sabbath nemohli minout snad nikoho z rockových teenagerů 70. let. Skladba Planet Caravan nazpívaná přes Leslie efekt je vrcholem alba.

0 0
možnosti

R^.

Ještě byl jeden text:

"My jsme Black Sabbath

na nás musí každá (holka, ale jinak) brát"

0 0
možnosti
PL

Ono těch různých textů na danou melodii bylo myslím více.

1 0
možnosti
MB

Včera mi odjel spolužák - důchodec z chalupy. Vzpomněli jsme vše ! Janis Joplin, kterak nás oblažovala na privátě. Když nás tedy vyhodili z kolejí v Brně. Srovnali rok 1969, kdy jsme normalizovali a ve Woodstocku,se svobodně sešli mladí lidé. Zjevil se Hendrix, Santana, Cocker. My na to čučeli na You Tube ! Pak tedy i na Ozzyho s Black Sabbath. Scénu s netopýrem - jsme nenašli ! Mocně jsme zapařili, 3 Plzně + 3 náprstky Magistra. O půlnoci na nás vtrhla žena ! Že máme jít spát ! Sdělil jsem této, nechť se odeberte k poslechu "Děčínské kotvy" ! A pustili si Deep Purple ! ... Objevili jsme - Příští rok je v Praze Eric Clapton ! Lístek za 7.000 Kč. Říkám jedem ! Když dostaneme to rouškovné a valorizovaný důchod ! ... :-)

2 0
možnosti
PL

Zajímavé zážitky R^

1 0
možnosti
MP

R^R^R^ Perfektní, díky za připomenutí. Jen slovo šlágr mi k té skladbě moc nejde ;-D.

0 0
možnosti
JS

R^ Skvělý. Díky za připomenutí, jdu na ně.

0 0
možnosti
PL

Tak hezký poslech.

0 0
možnosti
Foto

Skvělý příspěvek. Jsem pamětník těch slavných dob Black Sabbath. Nejraději mám skladbu Sabbath Bloody Sabbath. Ještě dnes si u ní zakřepčím. Samozřejmě když mě vnučky a manželka nevidí.

1 0
možnosti
PL

To já si zakřepčím i před manželkou a příbuznými. Zrovna nedávno na svatbě nebo na jednom festivalu.

0 0
možnosti
PK

Je vůbec možný, že si to vy pamatujete, to jste ještě nemohl být mezi námi...;-DR^

0 0
možnosti
PL

Jak jste na to přišel, že bych měl být mladý? Je pravda, že se tak tak stále cítím, ale na datum narození se raději nedívám. I když za dvacet dnů mi to všichni opět připomenou. Ale už to raději ani neslavím.

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, no, tos mi udělal obrovskou radost a hned jsem si celý Paranoid pustil a teď ho poslouchám, je to jedna z mých srdcovekV

0 0
možnosti
PL

R^R^R^ Nevím, proč, ale do Tebe bych to neřekl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,47
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.