Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J51i67ř11í 54J21o49n81á75š

25. 2. 2016 10:23

Moc hezké povídání.Když mi ještě nohy chodily (a že toho nachodily),tak jsem takových krasavců potkal spousty.Samozřejmě u dálnice to nebylo,ale taková Šumava,Český Ráj a Vysočina...Někdy jsem měl chuť koupit si v nejbližší prodejně kartáč a pomoci těm milníkům od té špíny.Jenže cesta zpátky by byla dlouhá...Děkuji,karma a zdravím.Jirka:-)[>-]R^R^R^

0 0
možnosti
PL

Děkuji za přečtení a jak vidět, máme na některé věci podobné názory. S tím kartáčem to není špatný nápad, ale také ho nemám většinou při sobě.

0 0
možnosti
Foto

neuvěřitelné o jacích "fešácích" dokážete psát:-) krásná nostalgie a jak se na tom dobře sedělo, jedlo atd. To plastové a jiná moderna patníků :-) neumí

1 0
možnosti
PL

Děkuji. R^ Když se budete i dnes toulat po těch správných silnicích, nespěchat a dobře se rozhlížet, tak stále ještě můžete na nich sedět a papat.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, ty jsi prostě tak kreativní, že nemám slov....bezvadné čtení... a vidíš, já to o tom hitlerovi takhle tvrdím...a ty mi to upřesníš.... mě vůbec vadí to moc a moc všeho kolem z plastu.... nakonec taková stará vymlácená silnice s takovým sloupy vypadá jako krásná starožitnost... řidiči, já vim, já tou vymlácenou silnicí netrpim;-D

Pavle, jako vždyckyR^

1 0
možnosti
PL

Děkuji.R^ Máš pravdu, ten plast a přesné počítačově zpracované nápisy, to se nedá srovnávat s těmi kamennými krasavci.

Akorát, jak jsem napsal. Postupně mizí. Jeden jsem si přímo v Karlových Varech před časem vyhlédl a než jsem ho stačil vyfotografovat, tak "odešel".

0 0
možnosti
PL

Děkuji za přečtení.

0 0
možnosti
VV

Diky za vzpominky. Ony ty kamenne kilometrovniky CI patniky mely jednu velkou vyhodu. Oproti tem dnesnim se nehodily jako kastlik na dopisy. A nikdo je nekrad.

1 0
možnosti
PL

Tenkrát je nikdo nekradl. Existovali mimo jiné cestáři a parně by to asi ani nikoho nenapadlo. Dnes bohužel mizí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,78
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.