Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu si pletete pojmy a dojmy. Okleštění pravomocí dopraváků si nevymysleli oni sami, to zvládli sami páni politici. A nebylo to tak samoúčelné jak by se mohlo zdát.

Už se prostě smiřte s tím, že 80% lidí nemá problém dodržovat zákony, zákony jsou vymýšleny a prosazovány kvůli těm 20% obyvatel, kteří je z nějakých důvodů nedodržují (viz. Paretovo pravidlo 80/20).

0 0
možnosti
PL

Nevím, jak pan Hlubek přišel na to, že chci propagovat nebo obdivovat komunismus. A také nevím, kde jezdí? Já potkávám skoro každý den více či méně agresivní řidiče nebo alespoň lidi, kteří si hrají na závodníky za běžného silničního provozu. Rozhodně nechci navracet staré pořádky, jenom si říkám, že by nebylo od věci, kdyby na silnicích bylo více policistů (samozřejmě slušných), kteří by uměli rozlišit mezi normálním řidičem, který sice udělat drobný přestupek, ale neúmyslně a mezi grázlem, který se odmítá přizpůsobit dopravním předpisům a pravidlům slušného chování. Vím, že je to asi naivní představa.

0 0
možnosti
PD

P11e60t21r 84D96o32b25r16ý

10. 9. 2015 20:41

Číhat a kasírovat.

Podle toho co jste napsal, tak by to asi nejlépe odpovídalo tomuto. Jako by toho nebylo dost už takhle. Máte asi představu dokonalého policejního státu, kdy každý bude hlídán a pokutován při každé příležitosti. Rv

1 0
možnosti
VV

Ano, treba takove Svycarsko. A vsichni Jim ho zavidime.

0 0
možnosti

Já si osobně myslím, že hlavní důvod proč je čím dál více nehod je málo hlídkujících policistů. Nemusí každého stavět, ale prostě dohlížet na provoz na silnicích a zakročit až uvidí někoho, kdo porušuje dopravní předpisy.

1 0
možnosti
VV

Ano, stacil by takovej malej zazrak jako videt policajt na silnici a mnohem Pirat by se uklidnil.

Japoncum to resi treba tak, ze na exponovana mista postavil gumoveho policajt a na cas se to tam uklidni. Apak presunou zas na druhou stranu nebo o kus dale.

A funguje jim tom hochum.

0 0
možnosti
JM

Zde jsou docela praktické návody, jak nepodlehnout policejní zvůli. Vohnouti se z toho opupínkují, ale svobodný člověk má právo bránit se státní šikaně.

https://www.google.cz/webhp?source=search_app#q=d-fens+fsm

1 0
možnosti
Foto

Doporučení všem řidičům, které zastaví policie. 

S policajty se nebavíme. Jinými slovy, jakmile něco řeknete, buď to použijí přímo proti vám, nebo proti všem řidičům, nebo oboje. Rozhodně se ale nebojte, že by to použili ve váš prospěch, to se nikdy nestalo a nestane.

4 0
možnosti
JH

Demagogu, Vy jste prožil posledních 28 let v hybernaci a včera Vás probudili? Ten komunismus z Vás přímo čiší a nostalgie po něm je až chorobně silná. Já jezdím 40 let a to bez jakékoliv účasti na dopravní nehodě a žádného pyráta jsem ještě neviděl, snad krom těch, kteří postávají u zdánlivě porouchaného auta, stopují a zastavivšího okradou. Zato velmi často vidím řidiče bez rukou, jinak by dali směrovku, kličkaře, kteří neudrží směr, přískokáře neschopné udržet stálou rychlost a hlavně lidi, kteří dělají vše možné krom řízení. Naopak jsem viděl nespočet buzeračních policejních hlídek za bukem, číhajících na nešťastníky překročivší povolenou rychlost o 2 km/h, Mimoto, ten zvýšený počet mrtvých jde na úkor preferovaných skupin cykloušů a chodců s "absolutní" předností, tito se zabíjejí sami nebo mezi sebou. Nikdo nevyjíždí na silnici s cílem někoho zabít, někomu se řízení daří lépe, někomu hůře a tím že budou policajti čím dál víc buzerovat ještě víc znejistí již tak nejisté. Dle mého názoru, tudy cesta opravdu nevede.

5 1
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,47
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.