Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nádhera, pocházím z nedaleka, tak jsem nostalgicky za vzpomínala na školní i rodinné výletyR^

0 0
možnosti
Foto

Díky moc, kolikrát jsem už luštila u nějakých pohádek , kde to může být... tak ještě jednou děkuji za vyjevení pravdy. Krásné fotky i povídání i námět na výlet:-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé čtení, úchvatné fotky.R^

1 0
možnosti
Foto

J26a30n 74R28ý32z56n63a21r

20. 10. 2015 20:53

R^

Krásné místo, díky!

1 0
možnosti

...díky za ukázku velice krásného a o to víc tajemného místa..nádhera

0 0
možnosti

Potěšil jste mě. R^

"Dolák" je opravdu nádherné romantické místo, oblíbené nejen trampy a čundráky. V 60. letech jsem tam s mými junáky střediska Lužan strávil několik letních táborů. V té době už byla Kamenice čistá, plná pstruhů. Mlýn i okolí se však nezměnil, je jen čistší, zbavený náletových křovin. Tenkrát tam v náhonu byla ještě osa kola, uvnitř mlýnská kola a nějaké železné soustrojí (snad kolo řemenice a nějaké ozubené převody). Práce party nadšenců na vyčištění a udržování mlýna si moc vážím a děkuji jim za to.

Těm, kteří jste v Jetřichovicích a okolí ještě nebyli, vám vřele doporučuji se tam podívat. Nejlepší je to po svých, s ruksakem a tábornickým náčiním.

Nazdar! V

4 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,78
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.