Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyhlazovací tábory.... věřím, že tak daleko se nedostaneme, jenže... včera mi jeden bloger uzemnil - ona by správně měla bejt bombardovaná i Ukrajina... víte .... začíná to takovými do větru vypuštěnými slovy jako při hře na počítači...burcovaný strach ku prospěchům vlastním má v dějinách bohužel pevně zakotvené a bohužel úspěšně ověřené místo.

proto - ani Pavle nenávist nevyslovovat, ale jinak díky:-)

2 0
možnosti
Foto

"Existují lidé, kteří v souvislosti s imigrační vlnou volají po znovuvyužití vyhlazovacích, koncentračních táborů"

Jmenujte je nebo se za tuto lež omluvte! Nestačí k něčemu takovému mlhavě napsat, že "kdo je chce vidět, tak je vidí a kdo ne tak je nevidí". Buďte konkrétní a své tvrzení laskavě doložte!

Jinak jste lhářem.

2 0
možnosti
Foto

daleko od tohoto tvrzení není pan Konvička se svými názory

2 1
možnosti

J65a79r73a 25R46a93n63k

19. 11. 2015 1:36

R^prave jsem videla u pana Rehaka video z minuleho roku, ta temer pulhodina za to stala.

1 0
možnosti
Foto

,,Státní svátek nenávisti."

O vyvolání ,,svátku nenávisti" se ,,kdosi" pokoušel již loni, že. Ač všechna ,,nezávislá" media ,,přikládala pod kotlík". Ale nepodařilo se, a že se snaží. Dodnes. Jenže tato karta pomalu, ale jistě padá ze stolu. Mnozí si chtěli předplatit, ba už i předplatili, a rádi, luxus. salonní kupé ve vláčku, který si sami vypravili. Jenže, on jim, zdá se, čím dále tím rychleji vjíždí, ba už i vjel na slepou kolej. A tak ve vláčku vzniká čím dál větší panika, až histerie. A jiní se již snaží rychle o zpáteční jízdenku. Je to docela zábavné to sledovat. Všechno. A nejen u nás. I v Evropě i ve světě. Leckomu se již domečky z kartiček sypou. ;-( Krym je ,,pasé", Ukr. na huntě, Putina už nedémonizují, RF by mohl být dokonce spojenec, atd. Nojo. To sou vjeci. Počůvajtě, nieje to všetké dajaké absurdné8-o I když, jak pro koho, že;-) A eště ke všemu nějakej prognostik si dovolil, no toto, no řekněte;-O;-D

7 3
možnosti
Foto

Nevím Jiří, co Vy konkrétně si představujete pod slovem "absurdné", ale ano z mého pohledu (nejen včerejšek) je nepovedeným absurdním divadlem. :-)

4 3
možnosti

Proč vy sluníčkáří bláhově trpíte utkvělou představou, že se všichni budou navzájem milovat a návidět?

11 1
možnosti

RvRvRv Řada z těch, kteří přišli podpořit prezidenta Zemana, má vůči němu své výhrady. Ale podpora se týká toho, co je, i ve světle událostí ve Francii, dnes nejpalčivější problém - invaze muslimů do Evropy. 99% těch co přišli , se s názorem Zemana na islám ztotožňuje a proto tam byli.

Zeman vadí EU, vadí i USA, proč? Protože říká věci bez obalu diplomatických zatáček a hlavně nahatě pravdivě. A je co říkat!

Vy, jak Vás odhaduji, vidíte prizmatem zneuznaného Karla; a pak není co dodat.

22 3
možnosti
Foto

Ti pode mnou píši o vaší nenávisti - tak až takhle daleko to došlo. Já tam žádnou nenávist necítím, ba naopak - tak slušně a umírněně poukázat na to co se stalo, bych asi nedokázal, Vám samozřejmě karma a pěkné dny. R^

9 11
možnosti

Ono se chce taky podivat na ostatni clanky autora a zjistite, ze "nazor" uz ma dlouho:-). Pokud nekomu staci slusny projev, tak samozrejme karma je na miste:-).

2 3
možnosti

Lol, to je zas blabol. Asi vas nepustili si hodit vajicko/dlazebni kostku, co;-D?

8 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1135x
Pavel, táta, manžel (někdy dobrý), introvertní cholerik :-)

musicdanny.cz