Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J39. 34G95r63o47h

10. 11. 2015 21:36

Autore nevím jaký máte důvod se strefovat do kapely Ortel, ale kapela kterou nehrají radia ani tv a loni byla na slavíkách, letos má dvě nominace, lidem se písničky této kapely líbí a vy s tím nic neuděláte.

2 2
možnosti
Foto

To že Ortel nehrají radia není žádný argument. Schválně si počkáme, budou li zveřejněná čísla, kolik lidi pro Ortel hlasovalo. Jde totiž o to, že anketa slavík je už delší dobu mimo nějaký velkolepý zájem veřejnosti. A tak není vůbec problém tuto nominaci získat. Ta nominace nesvědčí o kvalitě ale po fanouškovské základně. A tu má Ortel asi slušnou. To z nich ale nedělá dobrou kapelu. Tou nejsou a asi nikdy nebudou.

1 0
možnosti
Foto

Už o tom bylo napsáno hodně. Ortel je partička neumětelů, kteří oslovují převážně předpubertální dívenky a chlapce. Vyjímečně mohou zaujmout někoho věkem dospělého. Je pravda, že vámi zmíněná mešita, patří v tvorbě této kapely k tomu nadprůměrnému ale tím to končí.

Myslím si ale, že věnovat Ortelu pozornost, kterou mu věnují media a někteří blogeři, je zbytečné. Stejně tak, jako je zbytečné se pozastavovat nad úrovní soutěže o slavíka. Vítězové jsou už určení.

4 2
možnosti
Foto

Žel nejen předpubertální dívenky a chlapce :/  Vzhledem k tomu, jak u nás sílí extremistické nálady myslím, že za pozornost stojí a zdaleka nejde výhradně o Ortel(a).

2 1
možnosti
RB

Správně soudruhu, čísla 18,88 a zástupná čísla těch čísel je třeba tvrdě potírat.. Nejen v muzice. Kdo ví kdo se schovává za těmito extrémně nebezpečnými čísly třeba v hokeji. Jaký mohl být morální profil třeba Erica Lindrose, nebo Jakuba Petružálka? Je třeba ještě více mravenčí a poctivé práce na odkrývání morálního bahna v naší společnosti. Mupy mup.

8 1
možnosti
JO

A plnoletost by taky měla být až od 19.

4 0
možnosti