Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Zrovna jsem četl stanovisko Platformy pro sociální bydlení. I šel jsem zjistit, o jakou další důležitou organizaci se jedná. Ejhle: jde převážně o občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti či zapsané spolky. Celkem 34 kousků. Jistě všechny dotovány. Proč? Nechť do problému mluví - ale za své!!! Za moje nechť mluví státní (krajský, městský, obecní) úředník!

3 0
možnosti
Foto

J60a20k87u38b 17R42o76t92h

15. 6. 2016 8:50

Líbí se mi, jak kdejaký kvákal povykuje, že všechny neziskovky je třeba zrušit, pak jede do hor, zlomí si haksnu a doufá, že mu pomůže neziskovka Horská služba.:-/ Vám karma.R^

3 4
možnosti
VH

Pokusím se tvrzení těch kvákalů (nepatřím mezi ně, takto globálně jsem se nikdy nevyjádřil) zpřesnit: Není důvod 95 % neziskových organizací podporovat z našich daní. (Ostatně bych upřednostnnil, kdyby zásahy HS byly hrazeny jednak pojišťovnami /lékařská část/, jednak hledanými návštěvníky hor.)

2 0
možnosti
JJ

Poměrně nechutné,ale autorovi se jeho článek jistě líbí.Rv

0 0
možnosti
Foto

... a už jsem vám vyprávěla tu historku?, jak rok před zvolením dštil v českém rozhlasu náš pan prezident na žurnalisty a studenty žurnalistiky, že aby k něčemu byli, měli by především, především, protože to se evidentně naprosto neděje... měli by studenti číst takového Havlíčka Borovského (antidubistu;-D) a pak zvláště takového Ferdinanda Peroutku... vážený pane redaktore.)) Slyším jej z toho rádia jako dnes...poměrně chutné, řekla bych:-)

2 0
možnosti
MD

K cemukoliv rozumnemu nepouzitelne.

0 0
možnosti
JR

J88a78r41a 18R23a15n20k

15. 6. 2016 3:02

Krasne napsano a ani nebylo nutno prilis slov.....v podstate toho tolik nerekl....jen to co se dostalo do eteru stalo skutecne za to a nezustalo to jen pro domaci.

Karma s vykricnikem:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1135x
Pavel, táta, manžel (někdy dobrý), introvertní cholerik :-)

musicdanny.cz