Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J15a37r27a 30R66a14n95k

14. 1. 2015 22:36

Celkem slusne je to vysvetlene zde, dokonce, jaka slova se pouzila u ruske ho soudu:

Language Log » Rendering "Pussy Riot" in Russian

languagelog.ldc.upenn.edu/nll/?p=4134

Aug 18, 2012 - But no: the band consistently uses Pussy Riot (in Latin characters) on its ... for the names of their bands (and titles of albums and songs), even ... of the band name into Russian, which is where things get tricky, as can be ... In my estimation it's even a tad more vulgar than »pussy« but I honestly do not know.

AdHoc Notes on Pussy

adhoc.fm/post/pussy/

Sep 30, 2013 - The word "pussy," with its multiple definitions and implications (all of them at least liminally ... why did these bands choose to include it in their names? ... Though Harry Pussy themselves claim that their name is nothing more than a .... of the population, who don't even know what a “Pussy Riot” logo says).

1 0
možnosti
JR

J55a76r92a 39R10a12n47k

14. 1. 2015 22:34

Diky, ze se vracite k cele Zemanovske afere, protoze se u urcitych blogeru stale nachazi odkazy na jmeno bandu, najdete je u panu: Olser, Hermanek, Rambousek, Vyvadil, Nigrin, Havranek, Nozicka a par dalsich. Ani jeden z nich neovlada anglictinu natolik, aby vycitili jemne nuance, kdy a jak se slovo Pussy da pouzit. Nelze vzdy pouzivat slovniku, nedelaji to ani uredni prekladatele, navic tito blogeri pouzivali asi prevazne "urban dictionary". Navic rock a punk bandy at se nam libi nebo ne, obcas pouzivaji provokujici jmena. V Miamy je rock band s nazvem Harry Pussy, coz by par zdejsich "anglofonu" prelozilo diky slovnikum jen pri poslechu asi "chlupata pasy";-)....nemohu si odpustit vynikajici vyslovnost pana Zemana;-)

Jedine, co na tom vsem nechapu je - proc vubec si je musela hlava statu brat na program? Co maji do cineni s CR? Proc take nekritizoval skupinu z Miamy? Po prohlidce klenotu, kdy fotografie prezidenta s "hangover" i video klipy proletely celym svetem, by bylo na miste, aby se uklidnil a na verejnosti choval slusne....NE, on to rozmazal a jeste v tom stepoval.

Par vajec hozenych zrejme stavkokazy a jeho macho "Nebojim se Vas" se hodi pro predstavitele nejake zapadle africke republiky, ale predstavitel evropske zeme....ne.

1 0
možnosti
Foto

Pussy Riot jsou panu Zemanovi zjevně společným nepřítelem s Putinem. Proto pokus o dehonestaci. Všimněte si, kolik příznivců Zemana "na vlastní oči vidělo" zmrzlé kuře mezi nohama členek Pussy Riot moskevském chrámu. Díky tomu zapadl prvotní důvod ohlasu na jejich uvěznění. Je to asi trochu "mimo mísu" .. .ale s Plastic People v ČR to bylo podobné ... feťáci, kteří v 30 případech majora Zemana (aha? .) unesli letadlo. Kdo by se zastal k...v a feťáků že?

1 0
možnosti