Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P67a69v85e49l 83H29o29l30u48b

18. 12. 2015 20:37

I ode mě karma R^, možná máme dost společného, doufám, že jsem Vás tímto výrokem nedotkl a hlavně na Vás neupozornil svoje "příznivce"... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky všem za diskuzi i pokus o ní. Dostali jsme se do bodu, který byl podstatou blogu. 

Zůstal bych (snad) u jistoty, že stejně jako většina lidí s nálepkou sluníčko dokáže víc, než s otevřenou náručí "vítat" kohokoli, že většina také vnímá reálné problémy s touto vlnou imigrace spojených, tak i většina lidí s nálepkou nácek/xenofob, dokáže uvažovat (a jsem si jistý, že uvažuje) v jiných sférách, nevymezených hesly o islamizaci Evropy hordou bojeschopných opálených a dobře živených mladíků s ajfony.

Průšvih začíná tam, kde se spokojíme s ideou snadných řešení, která ve skutečnosti nic neřeší. Sem patří "buďte všichni vítáni" stejně jako "nechceme vás tady".

0 0
možnosti
JR

J39a70r47a 30R63a52n14k

3. 11. 2015 0:02

Karma, zajimava uvahaR^

1 0
možnosti
LV

L72i35b31o67r 10V28a42n18ě85k

2. 11. 2015 23:10

Téměř všichni ilegální imigranti jsou nezvratně přesvědčeni, že jejich bůh jim přikázal např. toto:

----

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni (např. pan Kuchynka), a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

-----

Vy chcete v tato slova věřící za souseda?

A co Vaše partnerka - chce, aby tu postupně začala převažovat populace žijící a okolí vnucující tuto zásadu:

----

4:34 Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a BIJTE JE !!!

4 2
možnosti
Foto

Můžete mi říct, na jaký blog reagujete?

1 0
možnosti
LW

L26e81o 39W22o80l86f

2. 11. 2015 22:47

Rozumný článek. R^

4 1
možnosti
Foto

Pane Kuchynko, napadlo Vás někdy, že nálepku "nácek" může dostat také ten, komu není lhostejné utrpení druhých - konkrétně třeba našich bezdomovců, a právě proto je zásadně proti zabezpečování ilegálních imigrantů a raději by tyto peníze a pomoc použil pro zabezpečení takových našich potřebných bezdomovců?!

A napadlo Vás, že ten, kdo má podle Vás nálepku "sluníčko", může být v tomto ohledu naprosto bezohledný a bezpáteřný člověk?

To jen pro úplnost a pro vysvětlení, proč Vaše dílo hodnotím záporně. Rv

5 3
možnosti
Foto

Pane Mazurku a všiml jste si, že obě nálepky, jakékoli nálepky.. považuji za hloupé? Opravdu je nutné stát na té či oné straně? Všiml jste si někdy, že ti lidé, kteří pomáhají, v cizích zemích (směrem do nich) velmi často, téměř vždym pomáhají také ve své domovině?

2 3
možnosti
PH

Pane Kuchynka, ve svém blogu se snažíte o tzv. "korektnost."

Korektnost je přesně to co náš svět zničí. Je mi úplně jedno čím argumentují sluníčkáři. Zdravý rozum vleí sem nepouštět miliony muslimů. Tečka.

5 1
možnosti
Foto

Neberu Vám Váš nekorektní zdravý rozum, nechejte si ho. Díky.

1 1
možnosti
DK

Slunickar neni ten, komu neni lhostejne utrpeni druhych...Ono totiz to "utrpeni" je mnohdy prachobycejna "vycuranost"....

3 0
možnosti
Foto

Tedy ... v Sýrii není válka a nikdo z ní neutíká?

3 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1135x
Pavel, táta, manžel (někdy dobrý), introvertní cholerik :-)

musicdanny.cz