Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A jake urazky hlazvy statu se delaji?

Opijte se, nechte si zahrat hymnu a povite o hlave statu takove veci, ze kdyby z toho byla polovina pravda, tak ma ostudu na cely zivot.

2 1
možnosti
JV

J33i23ř79í 17V36o56l12k13a

16. 11. 2016 15:55

Nezačalo to už tím, že úředník je prostě chráněnej, i když v těch zákonech plave stejně, jako ten, co po něm něco chce? Lidé na dávkách vysavají sociální systém bez mrknutí oka. Kdyby byly tyto zákony postavené zdravým rozumem, tak stát nemůže doplácet takové horentní sumy na bydlení. V Tachově se vše předělává na ubytovny pro cizince. 3000Kč měsíčně v kutlochu pro 4 dospělé lidi, většinou pracovníky agentur, které je sem dotáhnou bez znalosti, co ti lidé znají, umí. 12.tis. Kč měsíčně ze 14m2. Jak tohle stát může dovolit, nechápu. Ty agentury berou prachy a o víc se nestarají. Pak tečou nervy. Ale úředník, protože je chráněnej, tak ho vyhodí a tak to odnese starší žena, muž, mamka s kočárkem. Občan je tedy taky chráněnej, ale až se na něj dostane. Všichni tatrmani mají ochranku jako císař, k tomu kdejaké služby. Budiž. Ale ať dělají svojí práci, aby úředník nemusel 5x ročně studovat nová a nová opatření, aby i jejich nadřízený netrávil každý týden nad diskusí, jak s kterou hovadinou naložit. Kdo chce pochopí. Zrušit úřady pro úřady, vymýšlí hovadiny, stejně tak zrušit zákony, co řeší totéž.

Císař Pán neměl na paměti svojí osobu, ale důstojnost R.-U. Jakou důstojnost má Česká republika, když president mluví jako sprosťák. Nic víc, nic míň. Kolik chlapů odpovědělo opakem, to na to máme kriminál? A krom fanatických příznivců, kteří mi to nandaj, souhlasím, slušnost by měla platit v celé společnosti. Naučme se zdravit se sousedy, ctít stáří, vzájemně si pomáhat.

2 0
možnosti
Foto

Jedna věc je vážnost (jakéhokoli) úřadu, jiná věc, jakou vážnost mu dodá jeho úředník (vč.prezidenta) Kterýkoli úředník může být kretén (včetně prezidenta), nebo může svůj úřad reprezentovat (minimálně) v rámci obecné slušnosti(nebo prostě dobře:)) jo, ta chybí :-/

4 0
možnosti
Foto

PavleR^ a krásný den, nazítřek:-)

3 0
možnosti
MS

Souhlas R^

Technická poznámka: Bretschneider.

3 0
možnosti
Foto

dobrá věcná .. díky :) opravím

0 0
možnosti
PP

Odhadiji to na dva miliony muklů. Nikdo na světě to nepřekoná.

4 0
možnosti
JR

J93a98r74a 83R19a79n43k

16. 11. 2016 19:24

Ale prekonava - zapominate na "demokracii" v RF:-(

0 0
možnosti

Nekorekrnost a sprostota jsou různé věci.

Rozlišit typickou českou satiru a humor, nebo zaslouženou kritiku a prachsprosté urážení je zkrátka pro řadu lidí, kteří se řadí mezi vzdělance případně elitu, evidentně nadlidský úkol.

2 6
možnosti
Foto

Nevím, jestli jsem vzdělanec, nebo snad dokonce elita.. ale mezi hloupou urážkou, satirou a kritikou rozdíl vidím, bez ohledu na návrh pánů poslanců :-)

6 0
možnosti
JS

Ať se neopakuji po panu Holubovi, tak R^ a karma :-)

5 1
možnosti
Foto

Díky :-) Hezky den Pavle :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1119x
Pavel, táta, manžel (někdy dobrý), introvertní cholerik :-)

musicdanny.cz