Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

11. 10. 2012 9:56
Autore,

nevím, ale já nezaznamenal Vaší fotku na Vaší vývěsce. Což , takto se představit. Přitom hejtmanovi Haškovi vyčítate, že v krajském tisku je před volbami pečený, vařený. Pokuď si dobře pamatují, ato si tedy pamatují , tak všichní krajští hejtmani , ať už z ODS ,nebo KDU-ČSL nedělali nic jiného.Celé volební období byl v tomto tisku na prvním místě hejtman, pak strana , a sem tam někdy nějaká organizace blízka jmenovaným stranám. Takže, jeden může dělat cokoliv a je to v pořádku , kdežto jiný je za totéž napadán a dehonestován. Tak nevím , kdo hraje fér , jestli autor , nebo hejtman. Voliči nejsou , alespoň ne všichní padlí na hlavu , i přes to , že nevolí Vami prosazované strany a kandidáty.

0 0
možnosti
P

pydloun23

10. 10. 2012 20:41
Hašek

už se dnes nestará ani o svůj rodný Drásov. Je to holt dnes "cajzl" a po volbách do parlamentu se nejspíš stane ministrem zemědělství (má na to kvalifikaci, je z JM a má JUDr. ze Sládkovičova - asi tak všechno). Bohužel, je téměř jisté že si ho lidé opět zvolí. Dobře nám tak.

0 0
možnosti
JR

raz

10. 10. 2012 19:17
Máte ze Znojma poslance Ing. Ladislav Skopala

ale ten se spíše stará o své obchody s vínem a tak, že  by měl lobovat za opravu silnic ve svém volebním obvodě ho ani nenapadne. Tak u to u ČSSD chodí. Každý se stará víc o své kšefty, než o problémy svého kraje. Takže Hašek není vyjímkou....apropos: Jak by se mohl Hašek při svých 27 funkcích ještě  starat o silnice kolem Znojma? To byste po něm chtěl hodně!

0 0
možnosti
ML

marlow

10. 10. 2012 16:57
Je to pravda

Zkuste Zelene, pokud vim pani drapalova ma jako priority opravu silnice na Znojmo dokonce vys nez novy tah na Viden.

1 0
možnosti
C-PC

Cyklista - pán chodníků

10. 10. 2012 17:27
Re: Je to pravda

tak to už snad raději komunisty, než zelený teroristy!

0 0
možnosti