Diskuse

Kostry bez masa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Myslím ,že se mýlíte,specifické podmínky doby koronavirové,docela výsledky voleb mohly docela zásadně ovlivnit i když podmínky měli všichni jinak stejné. Naději na to že se mýlíte dává tzv . ,,oranžová tsunamií" která před lety ovládla celou republiku. Stejné Pyrrhovo vítězství se může ukázat v příštích senátních volbách u současných vítězů.

0 0
možnosti
PB

P67e56t40r 75B75u30r20i62a44n

8. 10. 2020 14:38

Z původně historické strany bojující za práva dělného lidu se stali političtí hochštapleři, neřkuli prostituti, jejichž jediné zviditelnění se aplikují tu a tam skrze nějaký zákaz, omezení, nebo direktivu. Jen za vlády Bohuše Omezovače jsem takových napočítal kolem deseti.

Po každém takovém zákazu následuje propad preferencí. Nejmarkantnější byl po plošném zákazu kouření v restauracích. Je s podivem, že to jejich vůdcům stále nedochází a domáhají se stále nových a dalších analýz ke zjištění příčin tohoto fenoménu.

1 0
možnosti
JL

Komunisti coby marxisti-leninisty (podvědomě) opravdu jsou v současné společnosti k ničemu, čssd si nechala vykrást sociální témata od Babiše...Pokud si ale autor myslí, že levice tímto vymizí a zavládne blahý kapitalismus, odhaduji, že se plete. Dokonce čím se lidé budou mít hůř, tím víc budou žádostivi levicových témat.

2 0
možnosti
MK

"Komunisté by se měli bát" - to se čte moc hezky. Obzvláště pak nám starším, kteří jsme se museli bát komunistů. Časy se mění a v tomto bodě rozhodně k lepšímu.

A za rok bude ještě lépe. Během revoluce byl průměrný věk komunistů někde okolo 50 let. Dnes však je průměrnému komunistovi skoro osmdesát. Za rok tak z jejich fanklubu zmizí skoro celý ročník a nahrazovat není čím. Mladé tato ideologie netáhne a starých ubývá. Dosažení pštiprocentní hranice se posouvá do oblasti utopie.

Smutno mi po nich nebude.

5 0
možnosti
PK

..jen tak náhodným výběrem..Zeman, Gross, Špidla, Paroubek, Sobotka...to nejde ustát, snad jediný hrdina Hamáček, ale je jak osamělý voják v poli...tož RIP ČSSD..R^

0 0
možnosti
VK

Nevím pane Korecký zžda do Vašeho seznamu patří všichni jmenovaní. Mizerii ČSSD odstartoval podle mne Gross pak nevýrazný Špidla a korunu tomu nasadil Sobotka,který soc. dem. výrazně poškodil tím, že ser jí pokoušel posunout do přeplněného prostoru středových stran. Při vší úctě , pan Hamáček není krizový manažér,který může výrazněji ČSSD stmelit.

0 0
možnosti