Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

patek13

20. 7. 2009 8:35
:)

Asi to spíš nesdělují, jednou jsem zažil že známej řekl že volí ČSSD a nějaká modrá socka na podpoře mu tam pak hučela asi 2 hodiny že má volit ODS. :))) A naopak, jsou lidi co jsou chudáci ale když volí ODS tak si připadaj tak nějak  cool.

0 0
možnosti
MB

pointre

25. 4. 2009 10:57
ma skusenost

je naprosto stejne, to si clovek pred volbama rika ha - oranzada to projede... A ono ne, ale vsichni okolo mne volili nekoho jineho jen ne Paroubka a spol, tedy aspon to tvrdi. Clovek ma pak pocit ze jsou snad zfalsovane volby :-)

0 0
možnosti
C

cojanato

16. 4. 2009 17:38
To asi nebude jen stydlivostí

Část národa našeho je prostě taková. Co kdyby to nevyšlo, co kdyby se něco změnilo, nemusí to každý vědět, je to moje věc, co kdyby mě někdo označoval za levičáka nebo snad komunistu (!!), co kdyby, .......co kdyby??:-/

Stádo beranů a ovcí je ve všech barvách. Od rudé až po zelenou. [>-]EU

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

15. 4. 2009 16:03
zajimave

jenze se to da napsat i o volicich ods. temer kazdy kdo se k nejakym sympatiim k ods prizna rika ze to byla minulost, ze uz nikdy ty zlodeje volit nebude atd. a stejne jsou furt v pruzkumech ?

je to videt i v diskusich na netu, kde lidi kteri by se jasne deklarovali jako priznivec nejake strany je promile, jinak spis kazdy rika ze vsechny kolem volit nebude. tudiz sve analyzy si muzete bohuzel zasunout za kloboucek

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 4. 2009 13:00
Myslím, že nestydí.

To jen Vy osobně voliče ČSSD neznáte a tak se jich neptáte, to je pravděpodobnější, než že by se styděli.

Kdo je typický volič ČSSD? Člověk s nižším IQ, kulturně nekultivovaný, a není-li důchodcem, živí se dělnickou nebo tomu blízkou profesí; většina z nich žije v paneláku a svůj volný čas tráví v horší hospodě. Pokud se dostane sem tam někdo z nich k internetu, píše do diskusí sprosťárny plné hrubek a bez jakéhokoli náznaku vtipu. S takovými lidmi se Vy nestýkáte, takže se jich nemůžete zeptat, koho volili.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

15. 4. 2009 14:36
Re: Myslím, že nestydí.

jsem volič ČSSD a vůbec se za to nestydím. Občas se stydím za některé výroky nebo skutky Paroubka, naopak Dr.Rath je mým oblíbeným politikem. Zejména jza to, jak s přehledem a kultivovaně posílá ODS burany tam kam patří. Ty vaše vlastnosti voliče ČSSD si klidně strčte za klobouk, ani jedna se na mě nehodí, asi nejsem typický. Rád bych věděl, jaké jsou typické vlastnosti voliče komunistů? Jak myslíte, že to dopadne až bude mít levice ústavní většinu, což se při nenávistném založení modrých mozků nakonec může přihodit ?

0 0
možnosti
KJ

Karel Jiráček

15. 4. 2009 12:19
Nic si z toho nedělejte

Většina lidí také tvrdí že se na Novu vůbec nedívá a hodně lidí naopak se zájmen sleduje "dvojku". To je také poněkud v rozporu s oficiální sledovaností jednotlivých kanálů.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

15. 4. 2009 11:08
Souhlas a potvrzuji

Přesně, koho se zeptám, tak mi řekne, že nevolil ČSSD, že jsou to lháři, podvodníci apod. Tak nevím, kde vzali hlasy.

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 4. 2009 13:10
Na koho zaměřil pan Paroubek svou volební kampaň?

No přeci zcela zjevně na lidi, kterým to hůř myslí.

Uvědomte si, že 50 % voličů má IQ jen 100 a méně bodů.

Pan Paroubek ví, že tyto hloupější spoluobčany je snadnější uspokojit jak volebním programem, tak i praktickou politikou. Je to výhodný elektorát., protože nepřemýšlí, neklade otázky, není schopen být sarkastický a nedokáže odhalit podvod a lež.

Ti, kdo vsázejí na chytré voliče a snaží se oslovit vzdělané a inteligentní lidi, obvykle spláčou nad výdělkem, protože uspokojit přemýšlivé je obtížné. Universitní mágové se neshodnou ani mezi sebou, natož s politickými představiteli; jejich slibům se vysmívají a volební program cupují na kusy a každý politický přešlap halasně hanobí...

Paroubek prostě vsadil na ty správné tupé koně. A ti ho volí a nestydí se za to a chlubí se tím, ale s Vámi se nestýkají, aby Vám to řekli. Tam, kam chodíte Vy, se s nimi nepotkáte.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

15. 4. 2009 10:06
Není to jen Váš dojem,

pokaždé, když zveřejní nějaký průzkum se mi zdá, že ho snad dělali na jiné planetě. A netýká se to jen preferencí.

0 0
možnosti
N

Neb

15. 4. 2009 9:51
Tragedie

Jestli je to tak, jak je to tady popsane tak pak je to o to vetsi tragedie!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

15. 4. 2009 9:36
Vždyť i voliči ČSSD musí snad chápat,

že je to strana lhářů. Snad chápou, že tvrzení, že stát neplatí dluhy je vylhané.

Snad musí pochopit, že tvrzení, že vláda musí skončit hned, protože neřeší  ekonomickou krizi byla lež obrovská. Jak dokazuje i v současnosti diskutovaná varianta, že by v nové vládě měl usednout Kalousek jako ministr financí. Protože lepšího ministra financí pro tuto dobu dnes stěží najdeš.  A krizová opatření navrhuje, připravuje a prosazuje právě ministr financí. Copak existuje větší důkaz prolhanosti 71 hlasů proti vládě?

Ježíš, snad si toho příspěvku nevšimne Paroubek. To bychom o toho kvalitního ministra ve Fischerově vládě přišli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.