Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

1. 6. 2009 15:15
Tak já nevím

Že mají všichni tak krátkou paměť - pán co hned po volbách plánoval vládu s ČSSD opřenou o komunisty bez ruměnce v tváři a ten samý jeho ž nakonec KDU-ČSL vyhodila z křesla předsedy je všude označován div ne za pravicovějšího než ODS. A Pro změnu druhý jehož si nyní média vybrala za Levičáka, pro změnu privatizoval národní divadlo a nyní se soudí s katolickou charitou o majetek zesnulé paní, která ho jako správného supa měla za službu odměnit až po smrti - odměnila, ale prý málo.

Takže já osobně nechápu jaká levice a Pravice vždy a jen vždy to přeci jsou bezpáteřní lidovci

0 0
možnosti
PK

Ccecil

1. 6. 2009 16:09
Re: Tak já vím

Na rozdíl od tebe  si mnozí lidé uvědomují, že tehdy Kalousek udělal tah hodný mistra. Jen málokdo umí v politice obětovat sám sebe a to on učinil. V šachu se takovému kroku říká oběť dámy.

.

Že to nechápeš ještě nic neznamená

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2009 12:44
Je to především Pyrrhovo vítězství lidovců

Namísto mediálně profláknutého Čunka si zvolili Svobodu, na kterého novináři už nějaký ten čas mají  pochybný spor o velké dědictví, který vede Svoboda s charitativní organizací a jehož pozadí je zmanipulovaná závěť (bůhví, ze které strany). Soud se povleče ještě dlouho a novináři budou mít celou dobu možnost ho vykreslovat jak nenažraného a vyčůraného člověka, který chce obrat charitu o peníze, a to bez ohledu na to, komu dá nakonec soud za pravdu. Takže to je to samé jako Čunkovy sociální dávky.

0 0
možnosti

vodní želva

1. 6. 2009 12:40
Musíte hledat

Otázkou je, co pro Vás znamená

skutečně volitelný středopravý politický subjekt.  Asi to podle Vás znamená (možná se mýlím) subjekt, o kterém nebudete pochybovat, že dostane více než 5 % hlasů. To je opravdu těžké předpovídat. Takovou jistotu ale v současné době mít nemůžete. Toho lze dosáhnout pouze tím, že ta strana osloví i voliče, kteří se jinak o politiku moc nezajímají. To znamená, že taková strana se musí dostat do hlavních zpráv televizí a na titulní stránky novin. Jenže takový stav je docela nereálný. To bylo možné pouze u SZ, ale asi ne každý seriózní politik se bude zviditelňovat tím, že svým protiprávním chováním vyprovokuje policistu k zákroku. Já politiku docela sleduji, takže jsem porovnával jednotlivé programy a lidi, kteří ty programy reprezentují a rozhodl jsem se, že můj hlas dostane SNK-ED (tedy středopravý politický subjekt) a jsem přesvědčen, že jsem se rozhodl správně.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.