Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

10. 2. 2010 21:31
nejsem si tak jist s TOP09

a k p. knizeti nam obdobne veci, jako o prispevek nize kevinbb. TOP nejen neni dokonala, ma za sebou taky dost spiny. Sice vyrazne mene, nez nase 3 nejvetsi strany, ale i tak.

Nicmene s duchem clanku naprosto souhlasim a za nej posilam karmu. Jen proste u me bude ta strana, pro kterou slevim ze svych pozadavku, mozna nejaka jina.

0 0
možnosti
K

kevinbb

10. 2. 2010 16:37
Nemuzu si pomoc,

ale tak nejak me stve tohle, cituji:

„Byla to především určitá ‘nasranost’ tím, jak to ti politici vedou a hlavně kam to vedou a jaké bláznoviny vymýšlí.  Člověk ale nemůže jen nadávat. Musí dělat to, co je v jeho silách, aby to zlepšil. Nikdo tu změnu za nás neudělá. Musíme ji udělat MY. To je důvod, proč jsem do toho šel.“ 

Podle me uz byl pan Schwarzenberg jeden z tech politiku kteri vedli tuto zemi a dovedli ji do jeste vetsiho politickeho sajrajtu.

Takze by me zajimalo jakou zmenu pan Schwarzenberg mysli, ze by udelal? Me stacila kauza Cunek nebo jeho opatrne vyjadreni o Kosovu a nakonec zakerne podstrceni schvaleni Kosova, jeho absolutne neuvazene rychle odsouzeni Ruska v Gruzii a nakonec Bildeberg! Proto nemuzu duverovat jeho rozhodovani o CR,natoz verit cele TOP 09!

Budeme to mít v tomhle státě přesně takové, jaké si to uděláme.Když to necháme na populistech, lemplech a velkohubých proklamátorech,nebudeme mít morální právo nadávat.Nezbude nám nic jiného, než držet hubu a krok.

0 0
možnosti
H

honys

10. 2. 2010 13:32
Na pivo s Karlem

Pane autore, když už máte tu univerzitu na které se nejezdí, tak předpokládám, že je Vám snad jasné, že TOP nezaložil "kníže" ale Kalousek který v té době vypadl z boje o koryta a potřeboval se někam upíchnout.Knížete si tam strčil jen jako populární návnadu.

Je s podivem, že Vy jste mu to jako jeden z mála v tomto státě sežral. Knížete mám rád je mi sympatický, ale je to už jenom figurka, navíc se dost zprofanoval s vyjádřením o prověření (auditem) nepoctivého Čunka.Při jeho poctivé povaze si myslím, že se za to dodnes stydí. Kalousek už to zkoušel snad se všemi, lidovci,se socialisty, s komunisty, s ODS. Prostě mu nic jiného nezbývalo.RvRvRv

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

10. 2. 2010 13:37
Re: Na pivo s Karlem

Děkuji, je to pěkná ukázka naprosté dezinterpretace reality. Takový vzorový kousek.

0 0
možnosti
M

marav

10. 2. 2010 13:12
autore promiňte - ale jsem ještě schopen

akceptovat pana knížete jako jakousi záruku slušnosti - nicméně zbytek osazenstva Knížecí družiny je sbírka starých poslaneckých psů- Kalouskem počínaje a přeběhlíky z ODS a KDU konče. Možná je TOP 09 nová dům, ale se sakrastarými nájemníky - od nich se změny- natož k lepšímu- opravdu nedočkáme .

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

10. 2. 2010 13:16
Re: autore promiňte - ale jsem ještě schopen

A vy si myslíte, že tam budou na věčné časy a nikdy jinak? A máte lepší fungující scénář, jak změnit politiku? Sem s ním.

Vždycky to budou pro mnohé korytáři, přeběhlíci, či nějaký podobný termínus technikus, kterým se sice vyjádří, že takhle ne, ale zapomene se vyjádřit, jak ano. Zkuste to ještě jednou u toho Supermana, třeba na vás dá.

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

10. 2. 2010 12:55
Kolář

je slušná postavička do jazzu vedle knížete.. respe spíš do čecho-decho..

0 0
možnosti
PK

dolch

10. 2. 2010 11:38
Pěkný článek

Ahoj Pavle, dobrý článek. Jen technická otázka, co jste to tam pili za pivo? Snad ne Starobrno? :-)

0 0
možnosti
JN

madqwert

10. 2. 2010 11:45
Re: Pěkný článek

http://www.pivo-platan.cz/nase-piva/schwarzenberg-10/

snad tohle ne? ;-D

0 0
možnosti
N

Nero

10. 2. 2010 11:01
Kalousek není změna,ale

Je snad změna zkorumpovaný Jón(čili John),či za komunisty ochotná kandidovat Bobošíková v koalici VOLFOVOU?Kalous,Severa či Lukša?Raději volím ODS a POP držím palce, aby mohla ukázat,co je zač.Lidovcům a zeleným to co jim patří.Konec.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

10. 2. 2010 12:11
Re: Kalousek není změna,ale

Když ti vyhovují tunely jako Opencard nebo cyklostezky dražší než dálnice, tak prosím. Je potřeba změna a ty profláklý lidi v ODS a čSSD ji nikdy neudělají. Obě dvě strany jen ukazují, že jim jde v první řadě jen o vlastní prospěch.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 2. 2010 11:00
Problém je v politickém systému

každá úspěšná strana, založená sebelepšími lidmi na sebelepších ideálech, do sebe zákonitě nasaje lidi, kteří usilují jen o koryto. Tito lidé takovou stranu dříve či později ovládnou a bude zase vše při starém. ;-(

0 0
možnosti
TB

tombry

10. 2. 2010 10:55
tituly

Pokud vím,tak při vzniku ČSR v r.1918 bylo používání šlechtických titulů zakázáno. Byl vydán nový zákon,který to umožňuje? Pokud ne,tak by pan Schwarzenberg být titulován neměl.

0 0
možnosti
JN

madqwert

10. 2. 2010 10:48
kalousek je zmena?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.