Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gaspard

14. 7. 2009 12:50
Zase tomu nějak nerozumím.

Jestliže u nás otevřený rasizmus není a není ani v EU, tak:

- Proč kvůli němu zavádí Kanada víza pro ČR?

- Proč Kanada vůbec akceptuje žádosti o azyl z rasových důvodů od občanů EU

- Proč EU recipročně nezavede víza pro kanaďany?

Proč cikáni hufně žádají o azyl v Kanadě a ne třeba v Německu, Francii, Británii nebo jiném státě EU? Proč vedoucí romského vysílání ČRo žádala o azyl v Kanadě a ne v jiném státě EU? Není to s tím jejím rasizmem nějak jinak?

0 0
možnosti

norayellow

14. 7. 2009 19:09
Re: Zase tomu nějak nerozumím.

1. Zavadi viza pro Cechy proto, ze pocet zadosti o azyl prevysil tolerovane procento dane kanadskymi zakony pro bezvizovy styk. Vase vlada informace o bezvizovem styku mela, o problemu vedela a pokud se ji kanadska Komise pohybovala na uzemi jiz od dubna tak vedeli o co go.

2. Nejste obcane EU, nic takoveho neexistuje. Jste obcane CR. Podivej se co mas napsano na titulni strane pasu.

3. EU nezavede viza proKanadany, dokud to neodsouhlasi ministri jejich zemi. Takova je v EU dohoda. Slaba sance, ze by ministr Anglie (Spojene kralovstvi Anglicke do ktereho Kanada patri), Francie (vliv v Quebecku) a dalsi Zapadni staty vyhlasily kvuli vam vizovou povinnost.

4. V kteremkoliv state EU muzes zit, nakupovat nemovitosti, otevirat firmy. Pokud na to mas. Nikdo te neomezuje. Tezko ovsem muzes zadat o azyl.

5. Problem Romu si vyreste sami. V 90. letech jste zavedli viza Bulharsku. Duvod? Priliv bulharskych Romu. Protestoval jsi?

0 0
možnosti

Tonda K

12. 7. 2009 9:02
K Vítkovské tragediii

Hovořil jsem s rodinou z Vítkova o nedávném incidentu. Není pravda, že to byla bezproblémová rodina. Nikdo z "gadžů" se však neodváží říci do televize pravdu. Otec malé Natálky byl prý i podle tvrzení místních Romů největším zlodějem benzinu ve Vítkově a barák měli plný láhví a kanystrů s benzinem. Elektřinu měli odpojenu a svítili si v takovém prostředí svíčkami. Ve Vítkově věří tomu, že si to způsobili sami a policie už to sama dávno ví, ale nechce tuto pravdivou informaci oznámit.

0 0
možnosti

SID09

12. 7. 2009 9:07
Re: K Vítkovské tragediii

To jsem sice taky slyšel, ale bohužel, když důkazy, nebo jasná svědectví chybí, nelze to použít. Pokud však policie tyto informace má, je velice neuvážené, že je tají. ;-O!!

0 0
možnosti

Forrest Gump

11. 7. 2009 15:55
To...

je fakt, pod to se muzu podepsat. Jenze je z toho proste politicky byznys. Znate neco jineho, jak se jako politik rychlokvasne zprofilovat? Priklady? Treba Rapkova, Cunek atd. Jak se dostanou nahoru, zadne reseni samozrejme neprichazeji. Dosahli si totiz sveho a "ted se nazerem..." Ostuda tech opravdovych Cechu :-/ 

0 0
možnosti

AntiPolicajt

10. 7. 2009 13:36
Cigani

  No, keby usli a ziadali vsetci bieli ludia azyl, co boli kedy napadnutí, okradnutí, zbití, znasilnene zeny ciganmi, tak potom by este videli ten nával ziadatelov.

0 0
možnosti

vanilka35

9. 7. 2009 8:52
Ehm,

co přesně rasistického se jim tady děje, prosím? Začínám mít pocit, že budu brzo takhle někde coby utiskovaná pracující menšina žádat o azyl,protože jsem kvůli barvě pleti těžce diskriminovaná já. Nikde nic nedostanu a ještě se bojím chodit po ulici, abych pořád neposlouchala vyhrožování o bílejch sviních.Autore článku, karma.R^

0 0
možnosti

jekkal

8. 7. 2009 19:22
Je

smutné, že i v 21. století nedokáží mnozí posouditi co je a co není rasismus.

0 0
možnosti

Ccecil

8. 7. 2009 19:28
Re: Je

Je smutné, že slinti jako ty musí mít vždycky poslední slovo. Zvedá se mi z tebe a tvých geniálních příspěvečků kufr.

Autorovi KARMA jako řemen.

0 0
možnosti

Jirka1938

8. 7. 2009 18:59
Ono ani tak nejde o rasismus

ale spise vec spociva v zhnilem kanadskem systemu, ktery neni schopny se vyporadat s prilivem nezadoucich pristehovalcu, mimo jine take z obavy narceni z rasismu. Kanadska "multi-kulturni" spolecnost je posedla otazkami rasismu, homosexuality, zneske rovropravnosti, "native"rights atd, takze zadna kriticka diskuze o techto otazkach neni mozna.

0 0
možnosti

gotzur

8. 7. 2009 18:50
Naprostej souhlas

Nejhorší ale je, že v Kanadě na ČR "kydaj" hnuj a pokud neuspějí, tak se velice rádi vrátí zpátky. Například romská redaktorka Českého rozhlasu Anna Poláková odjela i s rodinou do Kanady a vzala si v rádiu půlroční neplacené volno. Zřejmě kdyby to náhodou nevyšlo.

0 0
možnosti

DanielPuschman

8. 7. 2009 18:16
dovolená

...já se obávám, že o dovolenou až tak nejde. Spíš bych řekl, že značná část z "azylantů" je tam pracovně.

0 0
možnosti

Tobinka

8. 7. 2009 18:54
Re: dovolená

myslíte "pracovně"?

0 0
možnosti

nemelem,nemelem

8. 7. 2009 17:36
Rada.

On někdo brání Kanadě zavést podobný systém jako mají USA s tím, že každý by v žádosti uvedl, z jakého důvodu tam chce. A pokud by se na místě rozhodl, že místo turistiky má zájem o azyl, nic by Kanaďanům nebránilo ho hnát sviňským krokem.

0 0
možnosti

mozolek

8. 7. 2009 18:01
Re: Rada.

v jaké žádosti ? Jde přece cestě do Kanady bez viz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.