Jdeme do fabrik a škol, řekl Paroubek...

A já se ptám, není tohle přímo zakázaná politická agitace? A jak je to ve skutečnosti s těmi všemi útoky na ČSSD?

idnes.cz

Vždyť obavy o zneužívání akademické půdy na předvolební agitaci, alespoň tak to David Rath presentoval, způsobily, že původně skvělá akce konaná na středních školách „Volby nanečisto“, která žádnou stranickou masáží nebyla, ale ze které měla právě ČSSD vítr, protože v nich totálně propadla, byla torpédována a okleštěna právě se strany hejtmanů za ČSSD.

Ale teď najednou slyšíme z úst pana Paroubka přechod volební agitace právě na tuto platformu. No nezlobte se na mne, ale ve školách nemá sociální demokracie se svou volební agitací co dělat. Dokonce je tam přímo zákonem zakázána. A co se týče těch fabrik, osobně si myslím, že politická agitace nemá co dělat ani tam.  Pracoviště je místo k práci a ne k politické agitaci, té jsme si na pracovištích užili dost a dost za minulého režimu. Pokud se pan Paroubek chce vrátit k praxi stranických výborů na pracovištích a školních buněk strany, ať to řekne rovnou, abychom věděli, na čem vlastně jsme.

Osobně si myslím, že si to ti kádři ani neuvědomují, jednají spontánně, prostě jak jsou zvyklí. A nevím, jestli to je zvyk označitelný slůvkem  ještě, nebo už zase.

Pan Paroubek se také podivuje nad tím, že je napadána jen jejich strana.  Je to poměrně komické, jak zcela záměrně jeho selektivní vidění světa vynechává útoky na různé představitele jiných stran, které ale nikoho nenapadlo spojovat s politickými protivníky a už vůbec ignoruje fyzické napadání pouhých nosičů nesouhlasných transparentů s ČSSD ze strany příznivců ČSSD a úderných oranžových „pořádkových“  komand.

Já si dokonce připouštím i myšlenku, že tyto útoky na ČSSD jsou organizovány jí samou, aby jí tento fakt dodal před veřejností punc mučedníka a přinesl politické body. To se totiž kryje s Tvrdíkovou hysterií a tvrzeními o výcviku střelců takzvaných modrých komand, což se ukázalo jako pomatené blábolení, ale určitě si své nekritické posluchače našlo.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kolář | čtvrtek 6.5.2010 19:30 | karma článku: 37,54 | přečteno: 2983x
  • Další články autora

Pavel Kolář

Volby v několika číslech

22.8.2017 v 13:43 | Karma: 19,91

Pavel Kolář

Absurdistán2

13.7.2016 v 20:13 | Karma: 31,31

Pavel Kolář

Absurdistán

12.7.2016 v 22:33 | Karma: 42,31