Děkuji Kanadě za zavedení víz

Možná vypadám hloupě, ale posuďte sami. Do Kanady se nechystám a momentálně ani neznám nikoho, kdo by tam měl namířeno. Těch skutečných turistů, které to postihlo je mi velmi, velmi líto a soucítím s nimi.  

Vlastním faktem, že Kanada zavedla víza pro české občany a navíc zdůvodněním, které uvádí, že existuje velká skupina českých občanů, která zneužívá kanadský systém azylu, nám Kanada naprosto bezprecedentním způsobem potvrdila to, o čem se u nás jenom šušká a co se u nás nikdy nesmí říct na plná ústa.

Máme zde v české kotlině velkou skupinu lidí, kteří jsou schopni zneužívat jakoukoliv dobrou vůli, jakoukoliv pomoc a to třeba i v zemi na druhém konci světa, jenom když z toho plyne nějaký ekonomický prospěch.  

Takže Kanaďané, děkuji vám. Tímto máme oficiálně potvrzeno z naprosto nezávislé strany, kterou azylanti vyhledávají právě pro neexistenci rasizmu, že problém není v rovině rasistické, ale ekonomické, konkrétně ve zneužívání ekonomických pomocných stimulů, které jinak mají lidem v nouzi pomoci. Pamatujte si to prosím.

Kanada dala jasným a nepřehlédnutelným způsobem za pravdu lidem, kteří na podobné praktiky zneužívání neustále poukazují a jsou nemalou skupinkou multikulturalistů s železnou pravidelností vždy lživě nařčeni z rasizmu. Kanada jasně deklarovala, že o peníze vycucané ze systému opravdu jde u této skupiny „ekonomických turistů“ až v první řadě.

Takže prosím, až zase bude nějaká světospasitelská organizace hodnotit nějaký ten stupeň diskriminace v té které zemi, nechť vezme v úvahu, proč udělala Kanada to co udělala a co primárně bylo příčinou. Ani lidé na druhém konci světa totiž nechtějí být zneužíváni, tak jak se máme chovat my?     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kolář | úterý 14.7.2009 7:33 | karma článku: 48,95 | přečteno: 32520x
  • Další články autora

Pavel Kolář

Volby v několika číslech

22.8.2017 v 13:43 | Karma: 19,91

Pavel Kolář

Absurdistán2

13.7.2016 v 20:13 | Karma: 31,31

Pavel Kolář

Absurdistán

12.7.2016 v 22:33 | Karma: 42,31