Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patrik ještě neodešel?

0 0
možnosti

Moc toho o Michalovi Davidovi nevím. Vím že dělá mizernou muziku, že šel na ruku komoušům, že patří ke světským. Nic z toho nevypovídá o jeho charakteru. V té době většina muzikantů šla na ruku komoušům, peníze má také každý rád.

Co se Věry Bílé týče, ta sice umí zpívat, ale osobnostně je to odpad. Neříkám že má špatné srdce. Může to být dobrý člověk. Ale co se inteligence, sebeovládání, samostatnosti, ... týče, je na tom hodně mizerně.

0 0
možnosti

J16a64n 58Š58e62s37t36á37k

12. 11. 2013 21:39

hm, mizernou muziku dělal, ne že bych si ho tedy někdy pouštěl, ale pro úplnost jste mohl poznamenat aspoň malej příklad toho, která muzika je naopak nikoliv mizerná, jen tak, abychom byli v obraze - díky:-)

1 0
možnosti
VL

"Někteří Romové jsou na svou původ právem velmi hrdi" ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 2
možnosti
JM

Mslím,že jí pomohl prostě jako muzikant muzikantovi.A pro něj je 20 tisíc písknutí do pytlíku:)

0 0
možnosti
JH

Jestli on ten Michal není nakonec úspěšný romský spěvák.;-D Proto ta solidarita?

A to že prý jsme mi češi rasisti. Já mám Michalovi písně rád. Jsem na nich vyrůstal.

0 2
možnosti
MP

„Já mám Michalovi písně rád. Jsem na nich vyrůstal.“ — a já (*1968) je zase považoval za plytký hudební odpad mrzačící hudební vkus. Michala Davida kdosi nazval nejpromrhanějším talentem české popové scény; nevím, kdo to řekl, ale mluví mi z duše.

8 0
možnosti
Foto

Já bych do toho náboženství ani cokoliv jiného netahala...

Prostě chtěl pomoct, tak pomohl...

8 0
možnosti
MD

I pomoc ma sve pohnutky, byt nekdy hloubeji v podvedomi. Lide se pohybuji neco mezi zvedavosti a vychovavani dneskem k realite i necim vic. Je dobre, ze hledaji.

0 0
možnosti
Foto

Dar o kterém se zeširoka mluví přestává být darem

2 0
možnosti
MD

Treba by to s jeho krestanskou laskou bylo trochu jinak, kdyby ty penize mel vydelat okopavanim brambor ci prisivanim knofliku.

0 6
možnosti
FV

Vidíte a mu stačí dva akordy,tři takty čtyři sloky (pokaždé jinak) dobré zázemí ve zločinecké organizaci zvanou KSČ  a ty dvě stanice co tady byly tak ho hráli dvakrát či třikrát do hodiny. Jo a některým to zůstalo a chodí na ten kýč na jeho koncerty dodnes a vzpomínají jak stálo pivo 1,70 kčs

3 5
možnosti
TH

T26o14m19á25š 78H11y80n21e84k

10. 11. 2013 18:32

Kvůli prachům.....

0 0
možnosti
Foto

Ale samozřejmě, že k sobě mají blízko. Blíž než byste čekal. Jak se třeba jmenoval ten zavražděný Rom a jak se jmenuje jedna známá zpěvačka? A Michal David je jméno umělecké. To pravé je myslím Kludský nebo něco v tom směru.

0 6
možnosti
FV

těsně vedle mistře. Jmenoval se Vladimír Štancl.A Lucie Bílá se jmenovala Hana Zaňáková.Zase vedle. Nějak vám to už nejde. Špatná  konspirace.Rv

5 1
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.