Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Pane autore, nesmíte si nechat vymýt mozek takhle důkladně. Vy jste s Ransdorfem mluvil? Nemůže být pravda někde kolem toho, že naše media, už nemají jiný důvod jak na někoho plivnout, tak zveřejňují takovéto ptákoviny? Věří, že jsou jedinci, které jde takhle ohlupovat. Ale vlastně mají pravdu....

0 0
možnosti
Foto

Chvíli jsem si opravdu myslel, že jste se rozhodl napsat sci-fi:-)

1 0
možnosti
JS

Pana Ransdorfa si pro jeho znalosti a všeobecný přehled velmi vážím. To byl asi důvod proč byl odklizen. Poslední dobou se mi zdá, že jeho genialita se mu vymkla a začíná prudce nabírat opačné znaménko.

1 0
možnosti
Foto

Asi jen tolik, že proto ho soukmenovci uklidili do Brusele a taky kvůli příspěvkům do jejich kasy.A podnikatelský bunˇky jako mnozí z jeho kolegů nemá (např.inzerce). Jinak by to jeho dělnický muzeum coby neziskovka mohlo bejt ideální pračka :)

2 0
možnosti
JM

J41a34n 93M41r74s17k25o16š

21. 11. 2013 13:18

A co vlastně nám pan Autor chtěl tímto článkem říci?

2 1
možnosti
Foto

Jojo, jeden nejmenovaný pan eR;-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že pravdu má Miroslav Macek. R^

2 0
možnosti
Foto

Nevím proč, ale vždy když vidím soudruha Ransdorfa, vzpomenu si na italskou filmovou komedii "Maléry pana účetního" - prostě Fantocci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.