Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Přeji příjemné páteční ráno. Vidím, že nakonec vše dobře dopadlo, dorazila do diskuse i paní Jarmila doprovázena svou suitou přátel bývalých pořádků.:-) Jsem také rád, že mnozí nedosahujeme "mentální úrovně" pana Miroslava Macka,;-)

0 0
možnosti
AN

chodíte s manželkou do supermarketu? já ano,a protože je od každého druhu zboží několik možností,zajímavé je ,že vám obvykle nejsou,což je jiná písnička,je ten nákup několikahodinová záležitost.tady jsem si mnokrát řekl:"zlatý komunisti"!! takže,pokud bysme to brali podle plných regálů....;-D

0 0
možnosti
Foto

Mentální úroveň čtenářů tohoto servru není kdovíjaká, ale myslím, že hlupáků posuzujících režim podle toho, jaké nabízel ve své době výrobky nebude příliš mnoho. Každý chápe, že za první republiky nebyly mobilní telefony a pokud ne, pak je sám mobilní telefon Rv

1 1
možnosti
DP

D83a24d62a22k 70P98e83t84r

19. 12. 2013 18:45

Pane, v které zemi byl ten báječný komunismus?

1 0
možnosti

Pokud si tak čtu ty protikomunistické blogy, pak neustále řeším otázku, jak  možné, že lidé na tom obrázku nechodí v hadrech.

5 0
možnosti
Foto

Bezdomovce a žebráky v hadrech vykazovali při focení z obchoďáků ven (převzato ze západních pomlouvačných článků) ;-D

3 0
možnosti
JS

Bezesporu máte pravdu. Nabídka zboží je nesrovnatelná.Nevím proč, ale platí asi jeden zákon a to, že plánované hospodářství vede k nedostatku všeho (včetně pracovní síly) a kapitalismus ke všeobecnému nadbytku. Ovšem pokud se jedná o to porovnávání nabízeného sortimentu, stejně můžete porovnávat nabídku za komoušů a za první republiky. On se ten progresivní technický vývoj zastavit nedá.

0 1
možnosti

19. 12. 2013 16:24

Korektnejsi porovnani by bylo s nabidkou v obchodech v NSR ve stejne dobe. Ale i tak, porovnanim s dneskem vidite, ze dnesni ceny zdaleka nejsou nijak hrozne. Naopak.

1 2
možnosti
AK

Já osobně mezi obdivovatele báječného komunismu nepatřím a neznám nikoho, kdo by jím byl, ale neměl byste taky něco pro obdivovatele současného báječného kapitalismu?

1 1
možnosti

19. 12. 2013 15:47

Projdete se po meste.

0 0
možnosti
Foto

to je na karmu...opravte si nedoklep v názvu.

1 0
možnosti
Foto

I Vy jeden škarohlíde... Zato jsme měli jednou za 5 let spartakiádu a radost z úspěchu pokrokového lidu Angoly, která nám za naše cukrovary posílala soubory písní a tanců.;-)R^

7 0
možnosti
PH

Soudruzi se zatím nedostavili, asi zakládají BSP ( pro mladé- brigáda socialistické práce).

9 0
možnosti
PK

Už jsem taky nervózní - paní Jarmilo, Havrane atd. nespěte...:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.