Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný! Moc mi to zvedlo náladu. Udělal bych totéž. Jenom zatím netrpím alergií. Ale to možná s rozvojem řepky přijde;-D

0 0
možnosti

Závist,závist a závist a k tomu ještě Česká závist. Udělejte si vysokou školu,naučte se pět jazyků a pak makejte a makejte a makejte a možná pokud budete mít štěstí tak ve 64 letech budete také miliardáři.On si nechodil pro krabice od vína on si to vymakal Vy ňoumové!

2 10
možnosti

No, když jsme u těch ňoumů... Tomu, že zrovna Babiš získal svůj majetek poctivou (!!!) dřinou, může věřit jen opravdový ňouma. ;-D

13 0
možnosti

Jsem rád, že spravedlnost zvítězila. Úžasný příběh, pracovitého malozemědělce z prostějovska Faltýnkem, je toho dokladem. Tento nebohý člověk byl proti své vůli znásilněn, ba i oplodněn ! Tak nějak, se zjevil nový multi milionář ! Rovněž lituji osiřelého klokana na farmě čápů. Kdo se oň stará, když vlastník není znám !? :-)

7 1
možnosti

;-DR^

To víte, že mu o peníze nejde, když čerpal i 15.000 Kč na seno pro kozy;-D

5 1
možnosti

Proč se do něj pořád navážíte? Chudák je z toho pak na nervy, když mu někdo stále připomíná, že je trestně stíhaný pro podvod. Nechte mu klid na práci. Víte, jaká je to makačka nahradit všechny klíčové úředníky svými lidmi?

13 1
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.