Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J11o75s73e24f 30V26a41l12a

23. 10. 2013 8:16

rekl bych, ze jakekoli argumenty v pripade MZ ( pravdive nebo nepravdive) odmitnou sympatizanti SPMZ (Strany Pratel Milose Zemana) jako podpasovy utok (zajimave by bylo si jeste vzpomenout, kdo s podpasovymi utoky zacal, ale to je vedelejsi) Protoze tu je ale spousta literarnich znalcu, dovolil bych si pripomenout Orwellovu "Animal Farm" a vyvoj citatu "four legs good two legs bad" v prubehu cele knizky. Neco mi to pripomina, ale nevim co........(??)....:-/

1 0
možnosti
BM

A to ještě v rámci propagace "své" strany....

KarmaR^

1 1
možnosti
Foto

Každý, kdo se do politika obouvá skrze jeho rodinu, je mi silně nesympatický. Tedy i vy.

3 0
možnosti
PK

Pokusím se s tím vyrovnat, myslím ale, že to přežiji.;-)

0 0
možnosti
Foto

No nevím. Fakt nevím. Ono čeho je moc někdy škodí.Dost dobře si nedovedu představit, jak Zeman mailuje, telefonuje a vyhrožuje do Pardubic kvůli pódiu. Dost dobře si nedovedu představit, jak prezidentova kumpačka, která se nedávno přehnala přes Svitavy cestou z Moravské Třebové do Prahy a to kolem mě, když jsem stál u kolečka napůl naloženého štěrkem, když jsem dělal dceři izolaci kolem baráku,se zastaví v Poličce, vejde do restaurace Na Krétě a nechá si přinést jídelní lístek.

V jiných článcích "zemanobijců" se člověk dozvídá, jak se prezident nechová důstojně, jak nerespektuje tradice, ducha, zvyklosti, jak nevkusně je oblečený on, první dáma i první slečna. Krucinál, je to prezident a musí přece být v ažůru! A teď se zase jiný "zemanobijec" do něj pustí z opačného pólu - není tak lidový !!! Jedl křepelky!!!  Jsem si jistý, že autor článku je ochoten i připustit, že pan prezident určitě volal majiteli restaurace a sdělil mu, že pokud nebudou křepelky, tak má po ptákách.

Ale ano, pane Kárníku, na strunku "co jí prezident" tady či jinde zatím nikdo nezabrnkal.Zato co pije, to víme ze všech světových stran. Tedy aspoň v něčem máte prvenství. Ať vám to vyšumělé téma Zeman vydrží.

1 2
možnosti
DD

Rozesmál jste mně. Jak vidíte Zemanovi do talíře i do postele, jak řešíte jeho soukromý život a co sní. Není to tak trošku už takové malinké?  Nejste vy ten zhrzený knihkupec, kterému Zeman odmítl návštěvu v knihkupectví?

1 1
možnosti
PK

Rozesmál? Tak to mi stačí. A Zeman mi nic neodmítl,,,:-)

0 0
možnosti
PK

P35a92v78e28l 31K13u13l87a

22. 10. 2013 10:23

Karma, už jsem někde psal, že kdyby měl být Zeman opravdu prezidentem dolních deseti miliónů, tak by nás muselo být asi tolik co Poláků :-)

12 0
možnosti
TM

T96o66m97á23š 96M71a76l38ý

22. 10. 2013 16:12

Pane Kulo, to je nádherně napsné!R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.