Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

O11t63o 76L38e69v

21. 12. 2013 14:35

Koukám že tou tragickou postavou jste Vy a Vám podobní co mohou obhajovat to co tu již přes 20let ničí tuto zemi a její obyvatele.Chce to změnu a proto se  šmejdi Okamury bojí a jak  je vidět Vy k nim taky patříte.

1 0
možnosti
DM

Okamury se boji predevsim ti s mozkem a s vedomim, ze v demokracii ma bohuzel volebni pravo i primitiv. Predstavte si tuto skutecnost v referendu a snad vam dojde, co tim myslim a proc take povazuji Okamuru za nebezpeci.

1 0
možnosti
Foto

Režim nemá argumenty, tak p.Okamuru zesměšňuje karikaturami v privatizovaných tiskovinách. Pan Kárních ty argumenty nemá také, tak alespoň kopíruje prorežimní obrázky.

2 0
možnosti
DM

Omylem jsem vam dal plus, omlouvam se. A moji odpovedi budiz totez, co vyse panu Lvovi.

1 0
možnosti

Tomio Okamura je Čech. 

Možná tomu nevěříte, ale je to fakt a nic na tom nemění smíšený původ.

Navíc je správný Čech, který cítí a žije s lidmi. Umí pobavit a mluví od srdce. Ještě k tomu má tah na branku. Mnozí mu to závidí. Mnozí mu závidí i úspěch. 

Je jeden z těch, kteří se nechtějí nechat ovládat od současných všeho schopných politiků a kmotrů.

Jeho návrh na prosazení přímého referenda bez výjimek nebourá zastupitelskou demokracii, ale pouze dává možnost lidem v případě potřeby se vyjádřit a odstranit špatné zákony, odvolat špatné politiky či změnit špatná pravidla. 

100 000 občanů nevyvolá referendu pro nesmysl, či zbytečnost a ještě navíc musí získat vítězství v referendum a to vše není vůbec lehké, aby se cokoliv změnilo. Obavy mohou mít pouze hlupáci, kteří nechápou demokracii a poskakují tak, jak si politici a mocní přejí. Moc patří lidu a lid by se neměl bát rozhodnout, pokud uzná, že je to třeba. Toho se politici i jejich kmotři bojí. Tomio Okumara, pokud nesejde ze své cesty, je budoucností pro skutečné Čechy a Moraváky. Je to Čech, který má cíl, který prospěje všem lidem žijícím v naší zemi.!![>-]!!

2 0
možnosti
PK

岡村 富夫! Milý Jiří Čumpelíku, ve vašich obdivných článcích si chvalte svého guru jak chcete. Když už chcete polemizovat pod mým blogem, tak si ho přečtěte Nikde jsem nenapsal, že je Japonec. Naopak jsem napsal, že nevím proč se mi píseň o Japonci s ním spojila.

Vás nepřesvědčím, vidím, že návrh na prosazení přímého referenda bez výjimek je pro vás něco jako Otčenáš pro věřící.

Věřte si populistickým plkům jak chcete, mě je to úplně fuk.

Jezte cukroví, obsahuje cukr a ten vám obalí nervy. A já si radši skočím zase někam za kulturou, snad tam nebudou zpívat o referendu a zastupitelské demokracii, to by mě fakt fakt už mázlo!

0 2
možnosti
DK

"Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe." - no...rozhodne nepusobite dojmem cloveka, ktery je stastny anad veci...;-D

0 0
možnosti
PK

Věřte, jsem šťastný a nad věcí... A holt štvu ty škarohlídy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.