Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, dát si za volební heslo "Zastavili jsme Kalouska" byla ta největší slabomyslnost z celé volební kampaně a řekl bych v celých dějinách našich voleb po r. 1989.

Něco jsem na to téma napsal dříve zde: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/362837/Kalouska-zastavila-Jana-Nagyova-a-ne-Zemanovci.html

7 0
možnosti
PK

R^Nagyová + Ištván;-)

2 1
možnosti
ZK

Z22d63e72n32a 83K59o54č96í

27. 10. 2013 8:20

Jestli letos volby v zahraničí vyhrála TOP 09 - obdržela 36,55%, tak to bude nejspíš tím, že pracovníci našich zastupitelstev podléhají řízení knížete - tedy TOP.

O ničem jiném to nevypovídá. ;-D

5 12
možnosti
PK

Nevolí jen pracovníci zastupitelstev, a zastupitelství podléhají panu Kohoutovi z  vlády pana Rusnoka...;-):-)

7 1
možnosti
Foto

Preferenční hlasy Kalouska jen svědčí o Kalouskem šikovně prováděném marketingu a o spodních proudech se můžeme jen dohadovat. Dr. Rátha mají také v jeho kraji dodnes v oblibě za jeho pomoc kraji.

Takže s námi netřískejte o zem.

6 10
možnosti
JL

On ten článek je i o tom, že SPOZ se ten její marketing moc nepovedl.

7 0
možnosti
JK

Ačkoli mě pan Kalousek chvílemi neuvěřitelně irituje (nechci přijít o dukáty), máte autore

absolutní pravdu.

7 0
možnosti
PP

Pri volbe prezidenta neslo asi o to podporuji Zemana, ale spise nenavidim Kalouska. Po vcerejsich volbach to museli pochopit i tito dva panove. Jednoduse si myslim ze Karel neni na hrade jen pro to ze se neodkopl balvan jmenem Kalousek.

4 0
možnosti

Ale to je pitomost. Četl jste vyjádření lidí, kteří v lednu volili proti Schwarzenbergovi ? Víte proč ? Prý chce zrušit Benešovy dekrety a vrátit další (hlubocký) majetek. Taky jeho manželka vadila. A to, prosím, psali hromadně a s vážnou tváří voliči nikoliv komunistů, ale ČSSD. Asi moc četli Adama B. Bartoše. ;-D Jo, spiklenecké terorie, ty máme rádi ! ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.