Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Ptáte se na: Povězte mi jedno: pokud by na vaše město začaly dopadat bomby, co byste si v těch bleskových okamžicích balení toho nejnutnějšího, chytání dětí a úprku s větrem o závod nejspíše nezapomněli jako jednu z nejdůležitějších věcí vzít? Že by mobil?

Proč do toho montujete děti? Nejpočetnější skupinou jsou mladí lidé. A nedávná studie ve Švédsku dokazuje že 80% vašich "dětí" o svém věku lhalo.

https://www.thelocal.se/20171204/impact-of-swedens-asylum-age-assessment-tests-revealed.

Vaše chytání dětí je přinejmenším manipulace. Český Policista po návratu z mise: "když se řeklo že budeme brát jen rodiny, chlap se koukl doleva doprava vzal první dítě a když prošel přes hranice tak dítě ODHODIL odvysíláno přímo na ČT !!

https://www.youtube.com/watch?v=njijD-DnxCk

Dále vaše "dopadat bomby". Mluvíte tu o válce, tedy u skutečných uprchlících. Ale je tu jeden háček. V současné migrační vlně jsou tito zastoupení cca v 19%.

https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672912

A to není válka jako taková. Navíc představa že včera žádná válka nebyla a dnes mě vyhazuje z postele a já ve spěchu beru jen co je po ruce..... No jak to nazvat, to je velice prostoduchá představa. Podívejte se na skutečné záběry skutečné uprchlické vlny za 2.sv například v Belgii nebo Francii. Kolony uprchlíků naložené vozy, 60% ženy 30%děti a 10% starci na povozech. To je skutečná uprchlická vlna!

3 0
možnosti
MS

Vcelku souhlas s výhradou, že mezi imigranty (zejména z Afriky) je skutečně velké množství ekonomických imigrantů, což nepopírá ani "supervítačka" Merkelová.

0 0
možnosti
MS

Oni ti idioti jsou na obou stranách barikády. Otázka je jestli jsou užiteční, či nikoliv?

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý text s dobrou analýzou současné situace. Dávám Vám karmu, autore. Přeji hezký sváteční den.

2 0
možnosti
Foto

No, pozdrav Pán Bůh.

0 0
možnosti
PV

P30a61v47e13l 63V73é80b66r

28. 9. 2018 10:32

Nechápete, nebo nechcete chápat jedno: Nejsme proti migrantům, jsme proti islámským migrantům, protože kam noha muslima vkročí, tráva už nikdy neporoste...

3 0
možnosti
Foto

Moje řeč, ale nechtěl jsem to napsat.

0 0
možnosti
Foto

Vrozená slušnost mi nedovoluje toto komentovat.

0 1
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik