Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J90a81n 45N83o87v60á49k

12. 9. 2023 19:35

Proč to tady straší už 3 den?

0 4
možnosti
ZD

Dobrý článek, vysoká čtenost! Co tam máte dál?

4 1
možnosti
ZB

V současné době nám vládne nekompetentní fialová vláda, která používá hlásnou troubu ČT ke svému zviditelnění. Je to drzost, protože my všichni musíme platit ČT, ale nemáme šanci ji ovlivnit. A ještě někdo ji používá vlastně proti nám. Minimálně polovina obyvatel nechce Fialu a spol. Přesto ČT chrlí každý den chválu na hrůznou vládu.

2 3
možnosti
JS

Zapomeňte na Twitter, Instagram, Facebook nebo Reddit; zapomeňte na internetové bankovnictví, GPS navigaci a jízdní řády; zapomeňte na herní aplikace, Spotify nebo YouTube. Říkáte WhatsApp či snad Messenger? Tinder, TikTok nebo eBay, říkáte? Zapomeňte.

Zapomeňte, Jeřábek vám to zakazuje, jakože ironicky, v reálu ale jen hystericky. Celé je to hysterický flastenecký pamflet.

2 12
možnosti
MB

Zapomněl jste si vzít léky?

7 1
možnosti

Osobně nevěřím, že existuje významný počet lidí, co si nikdy nezapnou jakýkoli program ČT. Nebudu se bavit o kvalitě, protože ta padá dolů s množstvím vysílacích kanálů. Když se budeme bavit o navýšení plateb, tak začátek by měl být - o mnoho štíhlejší televize. Osobně ale moc nechápu systém, proč ČT může mít reklamy a ještě žebrá u lidí. Ještě příklad - když TV natáčí rozhovory v exteriérech, přijedou 3-4 lidé, když natáčí Nova, přijede kameraman klidně i sám. (zkušenost mého kolegy)

15 1
možnosti
JH

v tomto s Vámi bezpodmínečně souhlasím, takto by to mělo být, ale se vším v tomto státě, zeštíhlet a pak najít dostatečné financování pro zaplacení kvalitní práce profesionálů

10 0
možnosti
MS

že by mě zrovna tolik drtila ČT ... co do fungování je mi jedno, jiných zdrojů informací je dost, a co do peněz v ní vidím jen jeden z mnoha kanálů (a zdaleka ne nejsilnější), kterými se musí nafukovat státní rozpočet, protože jsme si zvykli na dogma, že dobře se musejí mít i ti, kteří si to nezaslouží.

jiné než rozhazovačné vlády zjevně nemají naději na existenci. tak se trapte, chcete-li, nebo se zařiďte co možná po svém, aniž byste se museli na kohokoli spoléhat. těm, kteří OPRAVDU nemohou, se omlouvám. (ale co vím, moc jich není :-)).

1 0
možnosti
RK

To je jednoduché, mladé televize příliš nezajímá, ale mobil a internet mají. Za pár let by bez toho nebyl téměř nikdo, kdo by poplatky platil.

Ale nevidím to tak příkře. Nicméně se zvyšováním poplatků nesouhlasím. Jsem přesvědčený, že klasická lineární televize ať už soukromá nebo veřejnoprávní bude v dalších letech omezena. Máme bezpočet kanálu, ale dívá se někdo? Vždyť je problém něco smysluplného objevit. A mladé to už vůbec nezajímá.

Proto by měla ČT spíše uvažovat o zeštíhlení, o jednom zpravodajském kanálu, o tom, aby nekonkurovala soukromým stanicím a o čistě domácí tvorbě. Proč má např. veřejnoprávní médium vysílat zahraniční kriminálku? Nebylo by také od věci větší propojení s Českým rozhlasem, potažmo až sloučení do jedné organizace. Jestli chce mít ČT dětský kanál, má vysílat výukové pořady, i když pro děti je zajímavějším zdrojem informací internet či přímo youtube... Jestli chce mít ČT sportovní kanál, má na něm lidi motivovat ke sportu a ne vysílat něco, co může obstarat každá soukromá televize.

Před r. 89 měla totalitní televize dva programy pro dvě republiky a stačilo to až až... Dnes je možností i zdrojů informací mnohem více a ČT potřebuje několik kanálů.

7 0
možnosti
MN

Zásadní vtip je v tom, že spousta pořadů a filmů na tom internetovém vysílání ČT kvůli různým licenčním podmínkám vůbec není dostupná.

Takže i pokud bychom připustili, že by někdo opravdu chtěl na mobilu sledovat plnohodnotné vysílání ČT tak by ani technicky nemohl.

Ten absurdní poplatek z mobilů nikdy nemůže dlouhodobě právně projít.

19 0
možnosti
PD

Typicky ČT sport si přes internet v zahraničí nepostíme. jedině přes data

0 0
možnosti
MR

V Dánsku na to šli stejně. Byl problém s výběrem poplatku podle přijímačů. Tak rozhodli, že platit budou všichni s přístupem k internetu a to i v případě, že vůbec nerozumí dánsky. Takže opravdu všichni. Zahrnuli to do daní a problém výběru se vyřešil

0 0
možnosti
MB

Ano, krásný příklad presumpce viny.

13 0
možnosti
JB

J61a91n 23B13a23r60t67o38ň

10. 9. 2023 22:34

Výborný článek s hlubokým obsahem. Covidové šílenství skončilo po ruské agresi proti Ukrajině a dnes po covidu ani pes neštěkne kromě údajného epidomiologa Prymuly,který dál straší.

6 6
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1105x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik