Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pavle, poplatek Vám byl účtován určitě jen proto, že jste o to žádal Vy. Myslím si, že kdyby to byl jiný občan, žádná částka by mu účtovaná nebyla. Víte, že u určitých občanů má vedení naši radnice svůj výklad zákonů. A o panu Mentlíkovi si myslím své. Současnému vedení leze až moc do míst, kde končí záda. Klidně potopil zaměstnance, kteří mu pomáhali při jeho nástupu do funkce (bez nich byl určitou dobu úplně ztracený). Při propouštění zaměstnanců jim nepomohl, nezastal se jich, naopak ještě hledal cestičky, jak se jich zbavit nejlépe. Neustále vedení dává návody jak proti zaměstnancům, tak proti občanům. Ale na jeho obranu - co mu zbývá? Chceš-li s vlky žíti, musíš s nimi výti. A aby se tam udržel, tak to musí děla a dělá to dobře. I když se nám to nelíbí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem fyzioterapeut a mám dvě malé dcery. Zajímá mne dění ve městě, ve kterém žiji a není mi lhostejné, jak vedení obvodu nakládá se svěřenou mocí a poukazuji a budu poukazovat i dále na polopravdy a lži, kterými radnice "krmí" věřejnost pomocí  médií placených z peněz občanů.
Zároveň poukazuji na chyby, kterých se dopouští. Ne proto, abych je špinil, ale proto, aby MĚLI ZPĚTNOU VAZBU a mohli se z ní poučit.

Seznam rubrik