Pokřivené pravda v PR radnice městkého obvodu Ostrava-Jih

Je krásné říci jak jsme ušetřili a jak otevíráme radnici občanům, problém je v tom, že pravda je trochu jiná.

Jak krásně musí znít pro uši občanů tato slova, jak naše radnice šetří. Bohužel to však není tak zcela pravda a ještě horší je pozadí celé této akce.

Nikde se totiž veřejnost nedozví, že sice bylo zrušeno 8 postů v kontrolních komisích, ale že se jednalo o zástupce opozičních stran. Tím pádem v oněch komisích, zůstávají pouze přívrženci nynějšího vedení radnice a to platí i o mnohých tzv. občanech, kteří nejsou zastupiteli. Ono totiž, pokud je v komisi sice občanka, ale zároveň asistentka místostarosky a členka ČSSD, těžko lze věřit, že je nestrannou osobou.

Dalším faktem, který se veřejnost nedozví, je zřízení 4 nových míst na jednotlivých odborech radnice městského obvodu Ostrava-Jih. Nemá cenu zde řešit platové ohodnocení ani jmenovité obsazení těchto míst, ale je zcela jasné, že ono avizované ušetření 300 000Kč nebude tak pravdivé.

Takže shrnutí zní takto:
Radnice se zbavila osmi zástupců opozice v kontrolních komisích, čímž v několika z nich nyní opozice nemá žádné zastoupení, řadoví občané v komisích sice nejsou zastupiteli, ale někteří mají velmi úzké vazby na samotné vedení radnice a výše úspory je snížena o nově zřízená místa v odborech radnice. Z článku radnice však vyznívá, jaký skvělý počin pro občany radní neudělali a takto se s pravdou zachází v městkém obvodu Ostrava-Jih !!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Janík | pondělí 15.2.2016 10:53 | karma článku: 12,13 | přečteno: 216x