Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Za obrat "všechny podklady" zasloužíte do držky. Nikdo totiž neví, co to je. Vy chcete po úřednících aby přemýšleli za vás a sami si vymysleli, co po nich vlastně chcete, s risikem obvinění ze všeho možného z vaší strany.

Kdo chce všechno, nedostane nic.

Máte napsat, co přesně chcete. A když nevíte, tak nemáte o nic žádat, neb jste korunovaný...

0 0
možnosti
PJ

P82a47v55e13l 50J92a72n87í94k

18. 5. 2016 14:03

Nesnížím se k vulgaritám jako Vy, jen podotknu, že jsem vyžadoval podklady k jedné přesně specifikované stavbě, které má radnice k dispozici, tudíž si úředníci nemusejí nic vymýšlet a slušní lidé přesně vědí, co žádám. Pokud však někdo chce dělat obstrukce nebo je hulvát jako Vy, bude se dožadovat specifikování, aby mi v zápěti sdělil, že vlastně vůbec nic o této stavbě nemají, protože oni ji nerealizují. Pak ovšem je spodivem o čem radní Langrová v článku hovořila.

Vím, že je zbytečné Vás o čemkoliv přesvědčovat, protože Vám jde jen o jedno a to urážet. ilně mi připomínáte jednoho arogantního hlupáka, který se nějakou divnou shodou náhod stal radním v jednom velkém městě, ale podpobnost je jitě čistě náhodná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem fyzioterapeut a mám dvě malé dcery. Zajímá mne dění ve městě, ve kterém žiji a není mi lhostejné, jak vedení obvodu nakládá se svěřenou mocí a poukazuji a budu poukazovat i dále na polopravdy a lži, kterými radnice "krmí" věřejnost pomocí  médií placených z peněz občanů.
Zároveň poukazuji na chyby, kterých se dopouští. Ne proto, abych je špinil, ale proto, aby MĚLI ZPĚTNOU VAZBU a mohli se z ní poučit.

Seznam rubrik