Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Vážený pane Janíku, po přečtení vašeho článku ,,Jaký je pravý důvod slučování škol na Jihu" , kdy přicházíte se svými návrhy na slučování jiných škol v obvodu než dosud zmiňovaných škol na ul. Mitušova, získávám dojem,že úmyslně šiříte poplašnou zprávu vůči zaměstnancům školy,rodičům a jejich dětem,současným žákům ZŠ a MŠ V .Košaře 6,jakož i vůči rodičům budoucích žaků prvních tříd téže školy.To platí i pro ostatní školy,které jste pro slučování navrhoval.Jak myslíte,že rodiče reagují?Co to bude znamenat pro referendum?Jsou to ti rodiče, kteří podepisovali vaše petiční archy.Pokud chcete kritizovat zřizovatele, měl byste především vy být korektní a věci znalý.Rád bych vás pozval do naší ZŠ a MŠ V.Košaře 6,kde byste dle vašeho ,,nápadu" rád ubral anebo umístil cca 400 žáků a tím získal jednu budovu k dalšímu využití. Tím byste získal alespoň malou představu o fungování tzv. ,,poloprázdných škol"v obvodu.S pozdravem,Mgr.Vladimír Durčák,ředitel ZŠ a MŠ V.Košaře 6,Ostrava - Dubina.

0 0
možnosti
Foto

Vlci vyjí a karavana jde dál...

Znáte to přísloví? ;-)

0 0
možnosti
PJ

je už pozdě apřiznám se, že má hlava to nebere ... zkuste mi to vysvětlit, prosím :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem fyzioterapeut a mám dvě malé dcery. Zajímá mne dění ve městě, ve kterém žiji a není mi lhostejné, jak vedení obvodu nakládá se svěřenou mocí a poukazuji a budu poukazovat i dále na polopravdy a lži, kterými radnice "krmí" věřejnost pomocí  médií placených z peněz občanů.
Zároveň poukazuji na chyby, kterých se dopouští. Ne proto, abych je špinil, ale proto, aby MĚLI ZPĚTNOU VAZBU a mohli se z ní poučit.

Seznam rubrik