Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

karma R^

ono si totiž málokdo pamatuje, nebo alespoň dohledá, jak to tehdy bylo a za jakých podmínek ten soudní spor a tedy i smlouva byla podepsána.

Na druhé straně i ten Zeman má v tomto případě máslo na hlavě, i on měl možnost zaplatit a tím že se šprajcoval vytvořil situaci, kdy každý další předseda ČSSD se choval stejně, aby nevypadal jako slaboch ve srovnání s ním....

1 0
možnosti
JS

ČSSD jsem nikdy nevolil a ani volit nebudu. Je mi 67 a zbytek života si nezkazím. Nesouhlasím s mnoha zákony, ale dodržuji je.

6 0
možnosti
Foto

Problematické bylo podepsat smlouvu s takovým penále (Zeman). Dalšími viníci jsou všichni následující neplatiči (další předsedové ČSSD). Asi správným a nakonec logickým řešením bude prodej Lidového domu a z výnosu zaplacení dluhu. ČSSD se tak materiálně postaví na roveň ostatním stranám a navíc bude plněn vládní Babišovsko-ČSSD program, protože bude stvořen další oligarchický boháč (Altner).

3 0
možnosti
Foto

Jenomže v té době se obecně myslelo, že dostat LD do vlastnictví ČSSD je nemožný úkol.

Odměna něco okolo 2% z hodnoty sporu (LD) je, řekl bych dost běžné, ne li dokonce mírné.

A hlavně, jek ta původní odměna, tak i současné penále jsou jen zlomkem nebo částí hodnoty LD. A to ČSSD již řadu let z LD těží.

Zeman si zahrál na haura a nezaplatil. Ale kolik předsedů přišlo po něm a každý měl šanci se s právníkem dohodnout, zaplatit jistinu a pak po částech i penále.

6 0
možnosti
OP

Otázkou ovšem je jednak to, zda by ČSSD nemohla existovat bez Lidového domu a dále, zda si musela najímat externího právníka, když se odborníci shodovali na tom, že spor o Lidový dům by téměř jistě ČSSD automaticky vyhrála na základě dokumentů, které měla k dispozici

0 2
možnosti
PK

P40a16v73e46l 86K98u20l60a

3. 5. 2016 19:47

Hluboce se mýlíte, tenkrát totiž nikoho ani ve snu nenapadlo, že by ten spor mohla ČSSD vyhrát. Proto také Zeman dělal granda a podepsal tak velkorysé podmínky. A ejhle, ono na ně došlo....na podmínky i na ČSSD. Ale hlavní iniciátor je Zeman

6 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik