Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Volby v dnesni organizaci statu jsou k nicenu. Bude to stale stejne. Zmena systemu je jedinym vychodiskem. Potom volby budou mit nejakou vahu.

1 2
možnosti
Foto

Jak si takovou změnu systému představujete? Budeme mít na ni nějaký významný vliv? Co nejspíše zapříčiní změnu systému?

1 1
možnosti
Foto

J16a34k84u86b 92R42o86t43h

8. 2. 2016 19:08

Pane kolego, vcelku souhlas. A to pozor, od člověka, který rozhodně z uprchlické vlny nadšen není a s islámem se cítí být ve válce od doby, kdy si leckteří davoví žvanilové mysleli, že korán je jižní ovoce. Nicméně dotaz, jehož odpověď váš článek doplňuje: Víte-li pak (a zda to, samozřejmě vědí ti srdnatí HejČechové a SoběNárodové), jak se staví komunisté v ČR k této otázce? Schválně...:-/

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě že vím jak se k uprchlické krizi staví komunisté, řekněme, že jsou věrni SSSR, pardon Rusku... ;-)

0 1
možnosti
Foto

,,Za všechno mohou politici! Zlatí komunisti! Ta svoloč co nám tu dnes vládne! Je to tak?"

K politikům jako takovým. Takřka vždy jde o otázku ,,úspěšné kariery" jedinců, spojených v zájm. skupinách". Čili, nikoli o ,,vzorek lidu". Klíčové je dnes ,,PíÁr", schopnost ovlivnit myšlení lidí. Včetně ,,žádoucích emocí". Vždy jde o to, či ty, kteří ,,tahají za nitky":-(

P.S.: byl jste také 6.2 na Hradčanském náměstí?8-o Já tedy ne, jen snad, že některá fota mohla leckoho zachytit, že;-) Doufám, že tento příspěvek nebude smazán, neb na nikoho konkrétně jej necílím;-)

2 1
možnosti
Foto

Proč by měl být příspěvek smazán? Já příspěvky nemažu, od toho jsou tu jiní experti... ;-) Jinak ovlivnit můžete jen myšlení lidí, kteří skutečně moc nemyslí a hlavně nepřemýšlí... Ani já jsem nebyl v sobotu 6/2 na Hradčanském náměstí... ;-)

2 1
možnosti
VV

Ta svoloč co nám tu dnes vládne jsou byvali komunisti, tak proc se divite?

3 1
možnosti
Foto

Hin und her? Also wo? In BR oder ČR?

2 0
možnosti
Foto

Stále stejná písnička, tupé dunění, ozvěna prokoplého bubnu. Já jsem demokrat, oni jsou totalitáři. Oni jsou zmanipulovaní, ale já ne, vždyť mé názory jsou plně konformní s mediální propagandou, každý den mne ubezpečuje, že demokrat jsem já. Nemohu být tedy zmanipulován, vždyť jdu s hlavním mediálním proudem. Já jsem chytrý, neboť jsem schopen pochopit sdělení médií a myslím si to, co si mám myslet. Oni jsou blbí, nechápou, co v médiích frčí a myslí si něco jiného.

4 1
možnosti
Foto

Já tu ale nevidím žádného vůdce a ani vůdčí stranu. Máme jen neschopného premiéra, který neslyší většinový hlas lidu ohledně uprchlíků a věčně se kočkuje s prezidentem.

2 0
možnosti
JS

Co se týče uprchlíků tak to premiérovi fandím i když jsem jeho stranu nevolil. Nic nepokazil. A jaký je vlastně většinový hlas lidu? Střílet do lidí?

3 4
možnosti
JM

Víte, co to znamená vymřít po přeslici? Asi snad zkuste ten google...

2 0
možnosti
Foto

Vím a dokonce i vím, pro jsem to napsal... ;-)

0 1
možnosti