Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

......áááá, tak konečně máme na scéně aj teho Putina;-D,- sem se lek že to nikeho nenapadne a vida, sou ešče takoví. Bych zůstal na zemi a spíše bych zabrousil do nedávné historie,- původní EHS a současná politika EU ! Pokud by se řešila efektivita, hospodárnost a provázanost evropských ekonomik, namísto sociálních experimentů v podobě okleštění suverenit, ohýbání zažitých mravů a deformování morálky obecně, pak by Britové žádné refgerendum ani neorganizovali. A ešivá voni někomu něco vystavili tak nééé Putinovi,- ale tej sebrance v Bruselu !

3 1
možnosti
Foto

Té sebranky v Bruselu, jak píšete, jsme součástí. To jak EU funguje, nebo nefunguje je tedy i naší vizitkou. VB spolu s Německem, Francií, Finskem, Dánskem, Belgií, Nizozemím atd. jsou hlavními plátci do rozpočtu EU. Naše země stále patří zejména mezi příjemce. Jak se ovšem míra solidarity začíná obracet v náš neprospěch, nejraději bychom měli za sebou prásknout dveřmi a jít zas plenit někam jinam? V tom spatřujete tu morálku? Evropský projekt je postaven na solidaritě, v tom by měla být jeho síla. Nejsem zastáncem dotačního systému, na druhou stranu zkusme vymyslet něco lepšího, co zajistí aby se lidé na jihovýchodě EU měli zhruba stejně jako na severozápadě. Ono kydat hnůj na EU je strašně snadné, ale krátkozraké... Švejkův národ je v kydání hnoje tradičně excelentní, o tom žádná... ;-)

4 2
možnosti
RB

Dodnes mi žádný zastánce EU nebyl schopen vysvětlit, čím nás EU chrání před Putinem. Resp. nejlepší vysvětlení, kterého jsem se dočkal, bylo to, že "EU drží naše společné hodnoty a evropskou myšlenku".

2 1
možnosti
VK

Domnívám se, že by to na vás bylo složité. Ale pokusím se. EU se dokázala postavit aspoň v podobě sankcí Rusku a jeho porušování mezinárodního práva.

3 1
možnosti
JR

J87a73n 38R74á38ž

27. 6. 2016 13:06

Pane Holube, pište prosím víc takových článků. Je totiž s podivem, kolik lidí u nás není schopno dosud pochopit, že Brexit má na svědomí moskevská pátá kolona v Británii nebo odmítá věřit, že Juncker a Schulz jsou Putinovi agenti nasazení do vedení EU, aby ji rozložili a Merkelová že pozvala do Německa muslimy, až po konzultaci s Putinem.

4 0
možnosti
Foto

A ještě další věci zůstávají zatím zcela skryté očím veřejnosti.

4 1
možnosti
BD

Boha: EU se chová jak se chová, řeší se co se řeší (zakřivení banánu, velikost okurky, příkon vysavače a teď i konvic), Brity to nasere moc a my se furt budeme ohánět Ruskem? No tak pokud si nepřiznáme opravdovou příčinu, tak k nápravě nedojde.

4 0
možnosti
MS

Za ty zahnutý banány může Putin.Prý se málo podobaly srpu.

3 0
možnosti
VK

Karma. Místní kremliny jste nadzvedl dokonale.

2 1
možnosti
Foto

Co to je? Zdravý rozum vadí?

2 1
možnosti
MS

Můžete napsat kolik ze svého bohatství jste již obětoval,těm co to potřebují?

1 0
možnosti
EK

Putin je starej odpornej kágebák, ale proč by se snažil rozbít EU, když se na rozdělení sfér vlivu v Evropě může pohodlně dohodnout s říšskou kancléřkou a socialistkou Merkelovou?

0 1
možnosti
VK

Máte pocit, že se socialistka chce zaplétat s Putinem?

1 1
možnosti
PH

Mohli bysme nabídnout nového komisaře do funkce pro rozpuštění EU.:-)

3 0
možnosti
SN

:-)........Procesy ve Vašem mozku, pane autore, jsou pro mně nepochopitelné ! Rv

0 1
možnosti
MD

Poucit a pobavit. No nic, tak alespon jedno z toho.

1 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik