Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Pěkné počtení! Tenhle blog se Vám vyvedl, opravdu!

1 0
možnosti
Foto

No a vy jste zas velmi mile překvapil mě... Děkuji... ;-)

0 0
možnosti
AH

Moc pobavilo, díky. R^

A přeji už jen samé "zdravé" cestování!!!

1 0
možnosti
PL

Zajímavá dovolenáR^

1 0
možnosti
JR

J31a34r95a 10R91a79n92k

5. 1. 2016 20:51

Mate vskutku klikuR^ Nevim, jak dlouha mela dovolena byt, ale mne byly i 3 mesice ve Vietnamu dost malo. S temi psy nemate pravdu, jiste uz maji take mazlicky, presto jdou do restauraci, kde se vari hlavne psi, nejezdil jste autobusem, takze jste nemohl videt psy namackane v klecich u zastavek, nebudu Vam nicit dobry pocit;-)

1 0
možnosti
Foto

Jezdili jsme hodně, mám za sebou už další vydařenou tří nedělní dovolenou, spíše individuální tažení v loňském roce a další čtyř nedělní před sebou... Již dokonce píši ono slíbené pokračování blogu právě z loňského pobytu, kdy jsme vzali Vietnam mj. od jihu na sever... To co píšete jsem neviděl, ale nedělám si o tom moc iluze. Zatím si stojím ale zatím, že to nebude o moc horší, nežli třeba u nás. Mimochodem, to že tyto národy např. psi považují za běžný typ "výsekového" masa, já dokonce respektuji. Byť jsem milovník pejsků v jejich živé podobě. Toto s tím ale přeci nesouvisí. Patří to k jejich kultuře a já určitě nebudu tím, kdo by je za to odsuzoval, nebo o tom jakkoli moralizoval. Já jen doufám, že mi na talíři ten pejsek, nebo kočička nepřistáli a to je asi tak celé co mě zajímá. To samé ale platí i nejen o jejich kuchyni a restauracích tady u nás v Čechách... ;-)

0 0
možnosti
PD

Vypadá to, že je tam fajn, jen nechápu, proč se ve zdejším nehostinném prostředí zuby nehty drží více než 30 tis. Vietnamců.

1 0
možnosti
Foto

Protože jsou to úžasní obchodníci... A hlavně většina z těch, co tu dnes žijí, se tu již i narodila. Ti co sem kdysi přišli, jsou v naprosté většině už dávno zpátky... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Četl-li jste blog pečlivě, napsal jsem tam, že jsem si vědom toho, že běžní Vietnamci si o podobné péči, resp. spíše prostřední mohou nechat jenom zdát... Viděl jsem i státní nemocnice, dokonce si je i prohlédl, zajímalo mi srovnání. Nemohl jsem na vlastní kůži ověřit odbornou úroveň jejich péče. Ale mohu s čistým svědomím říci toto. Prostředí s tím jak jsem jej poznal já, nesrovnatelné, ale vstřícný, milý a pozitivní přístup personálu v podstatě totožný s tím, co jsem zažil já na vlastní kůži.

A nedělá snad právě toto skutečně tu nemocnici? Vím, že např. Na Phu Quoc se mi o nemocnici, kterou jsem já poznal v Saigonu a kde mi opravdu zachránili život, může jenom zdát. Ale pouze z pohledu toho komfortu, prostředí... Co se personálu týče, bude o mě postaráno stejně dobře a to je pro mě opravdu to důležité! Lidé a jejich přístup k člověku, pacientovi, ne nábytek, ne WC na pokoji, ne TV, kterou jsem stejně nevyužil...

O odbornosti Vietnamských lékařů po konkrétních mých zkušenostech nemám důvod pochybovat, což samozřejmě nemohu v tuto chvíli říci o našich rádoby specialistech, jejichž jediným zájmem je vytřískat co nejvíce peněz z pojišťovny a systému vůbec. Pacient je v podstatě jen tím nechtěným, nedůležitým článkem v celém procesu.

Neplatí to samozřejmě paušálně!!! Stejně tak nebude paušálně platit můj nynější veskrze pozitivní názor na Vietnamské zdravotnictví!

1 0
možnosti
Foto

Opravdu super, bravo. Asi prvni blog, co jsem precetla cely a co nenudil. Drzela jsem Vam moc palce pri cteni, aby to dobre dopadlo. Ve Vietnamu jsem byla loni, lide jsou perfektni a uplne si umim predstavit, ze lekarska pece je v mnoha smerech lepsi a prijemnejsi nez u nas (mam take sve pozitivni zkusenosti z Indie). Preju Vam, aby jste se mohl do Vietnamu jeste jednou vratit a to v plnem zdravi. Vietnam stoji za to.

3 0
možnosti
JR

J53a24r27a 51R18a19n85k

5. 1. 2016 20:56

:-)pro cizince vse, prave v Jihovychodni Asii jsou kliniky, kde Vas dokonale zmeni;-)

0 0
možnosti
Foto

I80v69a93n 44M89a90r37e66k

5. 1. 2016 9:20

Super cestopisný blog,dík za něj, buďte zdráv & karma R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik