Válečná zóna - dobytí pevnosti Evropa, předposlední dějství

Po 25 letech novodobého válečného konfliktu vedeného křesťanskou společností proti té muslimské, zatím na "našich" výsostných územích, se válečná zóna potupně začíná stěhovat na území "agresorů". "Teroristé" se ujímají režie...

Asi tak nějak by mohl znít velmi zjednodušený, stručný komentář k hypotetickému předposlednímu dílu seriálu z produkce ISIS. 

Právě takto pravděpodobně vnímají naši "demokratickou", "svobodu" po světě šířící, společnost nejen bojovníci a stoupenci, v našich očích teroristických organizací, působících na území států do kterých byla násilnou formou importována naše "demokracie".  

Nám se to zdá naprosto přirozené, vždyť ti nelidští diktátoři po staletí vykořisťovali a tyranizovali svoje obyvatele. A to nemluvě o přírodním bohatství, kterým jejich "zaostalé" země disponovaly. Převýchova a "polidštění" byla tedy nezbytná. Ovšem poněkud se nám asi vymkla z rukou. 

Po 25 letech násilného šíření křesťanské kultury do arabských zemí se najednou začínáme divit, že ta muslimská kultura se začíná hlásit o slovo právě v Evropě. Projekt demokratizace a okradení arabských zemí o jejich přírodní bohatství se nám začíná hrubě nevyplácet a splácet ho v následujících letech budeme nejen svými životy. 

Budoucnost našeho vyspělého demokratického světa jak z ekonomického, hospodářského tak i bezpečnostního hlediska se podle mého názoru nachází v jakémsi "předposledním dějství" před svým totálním kolapsem v tom lepším případě, nebo zánikem v tom horším případě.

Když jsem někdy před rokem psal o tom, že Sýrie, Irák jsou pouze výcvikovými základnami ISIS, že jejich skutečné bojiště je všude tam, kde se nachází příslušníci křesťanské společnosti a tudíž jejich skutečnou válečnou zónou je nejen Evropa, Amerika, křesťany oblíbená turistická centra po celém světě, ale i křesťané žijící v muslimských zemích, ani já jsem netušil, jak blízko dobytí hypotetické infiltrované pevnosti Evropa se nacházíme.

Nezapomínejte, že výše uvedená chmurná vize je jenom hrubým "scénářem" připravovaného "sci-fi" seriálu, trháku, z produkce ISIS a možná podobnost s realitou je opravdu jen čistě náhodná! Nic podobného se ve skutečnosti logicky nikdy nestalo, ani by se stát nemohlo!  

Autor: Pavel Holub | úterý 26.7.2016 14:01 | karma článku: 27,62 | přečteno: 1454x