Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M20i10l95a81n 17K94e15s80l

13. 6. 2016 22:45

Premiér podpantoflák.Člověk by očekával,že premiér nějak zasáhne,když dva jeho ministři se do sebe pustí jak dvě rozdrážděné feny.Kdepak,nic se neděje.Pan premiér je totiž oběma rozkuráženým pánům zavázán.Pan Chovanec prolátl pikle spikleneckého centra s prezidentem a umožnil Sobotkovi šéfovat ČSSD a pan Babiš umožnil vytvoření vlády,ve které Sobotka šéfuje.I když oba pánové také nepřišli zkrátka přece jenom nejvíc na tom trhl Sobotka.Z průběhu celé této akce jasně vidíme sílu našeho premiéra.Je silný jak ruské silnice v tajze po jarním tání.Nikdo ho neber e vážně,žádná autorita.

2 0
možnosti
JV

Kladu si otázku, zda je Bohuslav tak skvělý herec anebo zbabělý čekatel, až jak to všechno dopadne.

1 0
možnosti
SN

:-).......Proč do toho pletete presidenta ? Ten s tím přece nemá nic společného! Víte vy vševědoucí autore, že ze Šlachtova útvaru neunikl ani jeden odposlech. A to je pro politiky hrůza, nevědět co se chystá a na koho mají detektivové políčeno. Proto je to třeba změnit. Šéf útvaru, odkud odešel Šlechta, bude mít nadřízeného, ten dalšího nadřízeného a ti budou mít informace o každém případu. Pak ho zastavit, nebo poučit podřízené aby se chovali v dané linii, bude jednoduché.

Už je vysoce varující, že pro tuto změnu horuje s velkým nadšením Kalousek. To jen potvrzuje můj názor.

Ukázalo se spousta věcí, kdy politici by mohli být stíháni. Těch případů je mnoho, nejvážnější doly Bakala! KDyž teče do bot, dělají se i zoufalé věci, hlavně oblbnou diváky ! RvRvRv

1 1
možnosti
SN

:-).....Podíval jsem se na to perfektní! Bohužel......moc se to neshoduje s Vaším článkem ! !!

0 0
možnosti
MR

Musím Vás skutečně obdivovat, autore, jak máte jasno. Osobně bych si asi nedokázal vybrat tu správnou stranu. Tím spíš, když na jedné straně stojí soudruh estébák Bureš a na druhé straně morální gigant Chovanec, který se proslavil rychlostudiem práv v Plzni.

1 1
možnosti
JV

Také si říkám, že je to prostě válka gangů. Dá se očekávat, že v nejbližších dnech bude ještě srandy kopec. Otázkou zůstává, kdo bude naším příštím Klémou - zda Dluhoslav či Bureš.

1 0
možnosti
VM

Vy by jste měl psát detektivky pane kolego.....

2 2
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik