Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Zvláště když ekoteroristi vedoou útok na automobily.

0 0
možnosti
Foto

Práce v automobilovém průmyslu pro propuštěné horníky (podle názoru nikdy a nikde ještě nepracujícího premiéra Sobotky), pro které je dodnes zřejmě asi nejjemnější nástroj lopata, krompáč a nebo desetikilové kladivo, nebude to pravé "orechové"...;-)

2 0
možnosti
PL

P14e54t10r 33L86a97n39g90e17r

25. 5. 2016 11:56

napadá mne jen autovrakoviště místo lisu

0 0
možnosti
Foto

Nejen ti, co přijdou o práci, ale i bývalí zaměstnanci ostrouhají, protože tento měsíc prý dostali poslední "rentu" k důchodu, i to z nějakého pojistného fondu, ale příští měsíc šmitec.

Když Brusel vyhlašoval sankce Rusku, měl současně schválit příspěvky propuštěným z LET Kunovice, které tím přišlo o klíčové zakázky a zřejmě i o trh v budoucnu, protože Rusové tím byli nuceni vyrábět si to sami a po zrušení sankcí nebudou mít důvod zastavovat výrobu.

4 0
možnosti
RC

A nevlastni LET kunovice Rusove?? ;-)

"Tuto společnost vlastnila česká společnost PAMCO INT. a.s. podnikatele Pavla Musely, v roce 2008 však 51% podíl v Aircraft Industries prodala ruské společnosti UGMK ruského podikatele Iskandera Machmudova, zbylých 49% pak v roce 2012."

0 0
možnosti
SB

Sice máte stoprocentní pravdu, že se vyspělý svět blíží ke své zkáze, ale nechápu, jak je možné, že na jednu stranu to píšete takhle správně a naprosto přesně, ale na druhou stranu v jiných svých článcích do roztrhání těla obhajujete současnou EU, nadáváte na kritiky toho, kam ten svět směřuje (tedy na Klause), apod.

Dokud budete ve svých jiných článcích vystupovat jako zarytý eurohujer, tak veškeré nářky nad tím, kam ten svět směřuje, jsou jenom prázdnými frázemi.

Jste jako ti komunisté, kteří v roce 1990 říkali, že jsou ochotni přehodnotit svůj náhled na to, co se tady v letech 1948 až 1989 dělo, ale na Gottwalda jim prý nikdo nesmí sahat. Jsou ochotni přehodnotit všechno ostatní, nikoli však osobu a "zásluhy" Klementa Gottwalda.

Za současnými světovými zmatky stojí právě takoví politikové, jako je Merkel, jako byl Havel, jako je Obama apod. Jestliže na ně nedáte dopustit, tak Vaše kritika současného stavu planety je stejná, jako když komouš chce kritizovat režim z let 1948 až 1989, ale nedá dopustit na Gottwalda.

Rusko a Čína jsou sice našimi potenciálními nepřáteli, ale velká civilizace vždy zanikla vlastními vnitřními nedostatky a nikoli útokem zvenčí. A to se týká i nás. Na území EU a USA není jediný ruský nebo čínský okupační voják, ale ke dnu jdeme s naprostou spolehlivostí.

10 1
možnosti
DH

D98a48v83i71d 26H47o73l11e95c

24. 5. 2016 18:05

Každý horník 8000 Kč.Je toto vůbec možné?Sám jsem likvidací podniku přišel 2x o práci a sehnal jsem si jinou i když hůře placenou.Jak je také možné,že cikánské děti jdou ze školy rovnou na pracák i když nikdy nepracovali a hned dostanou peníze.

6 0
možnosti
RC

pro ty deti to ale neni podpora v nezamestnanosti. Vas zamestnavatel by je zamestnal? On neni jen problem, ze rada z nich pracovat nechce, problem je, ze ty, kteri pracovat chteji, nikdo nechce. Jako kopaci jsou dobri. Jednou jsem v jeden den potkal dve kopacske party. Ta cikanska vypadal tak, ze jeden koukal a ostatni makali. A u ceske party to bylo obracene - jeden makal a ostatni se divali. Takze neni vsechno cernobile.

K te druhe vete - muj tata na tom byl stejne. A to mu v obou firmach zustali dluzni mzdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik