Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Budete se muset ještě hódně snažit, než dosáhnete agitační ch kvalit pana Peszynskiego.

1 0
možnosti
DK

;-D;-D;-D Nejzabavnejsi blog, co jsem tu cetl. Kam se hrabe na vas treba Policky. Jen nevim, proc se stydite za Antifu? Nebo kolegove revolucionari si ted rikaji demokrate:-)?

1 0
možnosti
Foto

;-D podobně se budu řezat já Vám za 15-20 let... ;-) Jenom aby to dokonce nebylo ještě dříve...

0 0
možnosti

Vy jste skutečně položil rovnítko mezi pojmy "odpůrce likvidace vlastní kultury" a "fašista"?

5 0
možnosti
SN

S11a43r68a 49N78o47v15a

7. 2. 2016 17:39

Ani nevite, jak rada bych s Vami souhlasila. Ale mozna, kdyby se odstranil (nedaval) duvod k nedemokratickym demonstracim, nikdy by tolik- na mase lidi- nenabrali. Proc ,,slunickari ́ ́ nedomonstruji proti zatajovani uprchlicke kriminality? Proc nedemonstruji proti nicnedelani policie pri sexualnim (hlavne slovnim) napadani zen? ... A prisaham, ze mi staci, ze budou uprchliky vyhostovat az pri 3. pristizeni pri prestupku a budu chodit na ,,slunickove ́ ́ demonstrace proti ,,nackum ́ ́.

2 0
možnosti
Foto

Vše o čem píšete je neuvěřitelně manipulováno propagandou ať už z jedné, nebo druhé strany. Já v podstatě tomu, co dnes nevidím na vlastní oči, nemohu si na to sáhnout apod., nevěřím. Odpovědi na otázky se snažím hledat v historii a poučit se z ní do budoucnosti. Věřte tomu, že to co se děje dnes se v historii lidstva stalo již mnohokrát... ;-)

0 1
možnosti
Foto

Demokrat diskutuje, přesvědčuje, vysvětluje, agresi se maximálně brání... Demokrat ani "neštěká", ani se nepere, není agresivní... ;-) Demokrat si váží nabyté svobody slova i názorové svobody a je schopen ji bránit. Demokrat si demokracii neplete s anarchií. Demokrat zpravidla nemá potřebu někoho dehonestovat, není-li k tomu vyprovokován. I tak by se měl udržet, ale někdy to zkrátka není dost dobře možné. I demokrat je jenom člověk... ;-)

1 1
možnosti
JL

"Bojují za upadající demokracii." Autor si nevšiml, že tu máme demokratické volby - tam se může národ plně projevit, i aktivně kandidaturou. To, že se sejde pár stovek lidí nebo tisíc lidí někde na ulici a chvíli něco křičí a pak jdou domů, se demokracie nevybojuje. Jde to dekorace.

2 0
možnosti
Foto

Autor volby v blogu samozřejmě zmiňuje... Autor podotýká, že nacismus, fašismus i komunismus vzešel ve své době také ze svobodných demokratických voleb... ;-)

0 0
možnosti
Foto

než někoho onálepkujete slovem nácek, fašista nebo něco podobného, měl byste se nejdříve ve slovníku cizích slov přesvědčit, že tyto slova mají opravdu ten význam, který si myslíte. To, že stejnou hloupost dělají i novináři neznamená, že ji musíte doslova zopakovat.

15 0
možnosti
Foto

Proto abych si udělal obrázek nepotřebuji novináře... I proto jsem se včera osobně zúčastnil a napsal svůj pohled. Máte-li jiný, nikdo Vám jej nebere... ;-)

1 6
možnosti
Foto

A víte co je z mého pohledu na tom zábavné? Jako zastánce demokracie a Eu, který je zásadně proti chaosu, kterého se po EU dopouštějí různá sluníčka a politici, jako je Merklová, při své politice vůči uprchlíkům, a tím škodí nejen EU, ale i demokracii, jsem zcela nedemokraticky od sluníček označován za nácka:-/

4 0
možnosti
Foto

EU škodí dnes zejména Rusko spolu s ISIS. Nejen Evropa si za to ale může sama to je fakt. My bychom ale měli dělat všechno proto, aby nám Rusko po boku s ISIS EU nerozbily... Zatím děláme všechno proto, aby se tomu tak stalo a dokonce i druhá strana si bude myslet, že odmítáním uprchlíků pomáhá Evropě před ISIS a Ruskem... ;-)

1 8
možnosti
LJ

To je zvláštní. Na Hradčanském náměstí bylo několik tisíc pokojných slušných lidí, kteří demonstrovali za svobodu a demokracii v Evropě (tedy proti islámu, který je se svobodou a demokracií v podstatě ideově neslučitelný). Jen díky skutečně profesionální práci policie tato demonstrace nebyla narušována neustálým pokřikováním a provokacemi tzv. sluníčkářů, kteří tyto lidi označovali za fašisty a snažili se na mnoha místech zablokovat lidem možnost na tuto demonstraci přijít. Kdopak je tu demokrat a kdo fašista? Zloději volají "chyťte zloděje".... Demokrati osočují ty, kdož demostrují za demokracii. Nenásilní jsou atakováni těmi, kdož drží transparenty: Stop násilí. ....... Na "fašistickou" demonstraci přišli pokojní lidé s křížky s nápisem Ježíš, lidi vyznávající lásku ............. a jiní lidé měli srdíčka a mávali jimi na druhé straně .................. Tak ........ a teď co s tím? Budeme se muset nějak domluvit nebo se v zájmu lásky tady požereme.

19 1
možnosti
Foto

Demokraté jiné kultury a víry respektují a chápou jako sobě rovné. Bohužel nepopisujete demokratické vnímání světa... ;-)

0 11
možnosti
PB

Moderní medicína dokáže snad léčit i takovéto choroby. Dbejte pokynů odborníka a berte předepsanou medikaci v doporučených intervalech. Návštěvu lékaře však rozhodně neodkládejte!

4 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik