Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

"Protagonisté, kvůli kterým zejména, budou zítřejší manévry" - Sobotka a Zeman????? To oni dva způsobili kolaps EU a migrační krizi? To snad nemyslíte vážně, pane autore. Demonstrace jsou naprosto kvůli úplně někomu a něčemu jinému. Škoda, že jste to ještě celé nepochopil.

4 0
možnosti
Foto

Zkuste se zamyslet... ;-)

0 0
možnosti
Foto

to je maglajz, názorně ukazuje, v jakém zmatku se dzv. demokraté, ve skutečnosti havlisté podporovaní propagandou, nacházejí. OK, sebe nazvali demokraty, ale když už tak činí, měli by se podle toho adekvátně chovat. Ne povykovat, prát se a nadávat, jako ten pán na snímku Rv

3 1
možnosti
Foto

Nevím který pán na snímku se s Vámi, nebo někým jiným popral? Pokud Vám však někdy vynadal, asi bych to dokázal pochopit... ;-)

0 0
možnosti
JC

Pane autore, Vy opravdu považujete pana Peszynskeho za demokrata, ve světle obsahu blogů, pod kterými je podepsán?

6 0
možnosti
Foto

Pane Chrástku, určitě nemám důvod jej za demokrata nepovažovat... Demokraté mají možná tu nevýhodu, že nejsou stejní jako "vejce" např. Jsou spíše něco jako "právníci". 100 demokratů, bude mít 100 různých názorů lišících se v menších, nebo větších detailech. V principu a směru se ale shodnou. Demokraté nejsou ani jen levičáci, ani jen pravičáci, ani jen zelení, modří, rudí... Jsou průřezem všech... Jde jim o myšlenky slučitelné s demokracií... ;-)

1 0
možnosti
KB

No určitě nebudu tam, kde bude ta ovarová hlava (myslím Peszynski). To je opravdu ten správný demokrat.

2 0
možnosti
PZ

po perexu jsem moc dál nečetl, vy (a další) si myslíte že jste na straně demokratů, já (a další) si myslíme, že jste na agresivní neobolševické nedemokratické straně, která je čím více fašizuje...

mimochodem jsem moc zvědavý, jak to bude klapat v jednom houfu levicovým extremistům z Antifa spolu s Pesczynského pravosekovými neonacisty ;-)

1 0
možnosti
Foto

svatá prosto, děkuji za příspěvek... ;-)

0 0
možnosti
AP

Souhlas s ostatními, jste naiva

2 0
možnosti
RH

Vybírat si mezi Zemanem a Sobotkou je jako vybírat si ze dvou hnusných nemocí.

0 0
možnosti
Foto

:-D tak vybírejte ne mezi Sobotkou a Zemanem, ale mezi demokracii a nacionalismem... ;-)

0 0
možnosti
ES

Dočetla jsem po "respekt k jejich víře" a na další naivity už vážně nemám nervy ani žaludek.

Moc bych vám přála, abyste měl ( soukromě, bez nás ostatních) možnost si v praxi vyzkoušet, jak by vaše teze o vzájemném respektu byly přijaty druhou stranou.

4 0
možnosti
Foto

Co vy osobně víte o muslimech např., myslím víte jiného, než to co čerpáte z médií? Cestujete a poznáváte jiné kultury? Nemyslím tím samozřejmě týden nebo dva strávených v rezortu nebo hotelovém komplexu někde v turistickém centru Hurghady, Djerby, Phuketu atd. s případnými cestovkou zajištěnými výlety... Myslím skutečné poznávání kultur, jejich životů, zjišťování jejich pohledu na naši "demokratickou" společnost... Až poté si budete totiž moci udělat skutečný nezkreslený obrázek. Jinak jste pouhou loutkou propagandy... ;-)

0 0
možnosti
JO

S dovolením, ten popisek pod fotkou toho agresívního individua Peszynského jste zajisté myslel žertem8-o

6 1
možnosti
Foto

Proč? Myslíte, proto, že se někdy v té převaze xenofobie a nenávisti nechá poněkud unést a reaguje stylem "Jak se do lesa volá..." Osobně se mu vůbec nedivím... ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik