Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J72a42n 44R31á88ž

6. 3. 2016 16:51

Hloupostí je analogie úbytku Ficových voličů s jeho odporem k migrantům.. A o nějakém voličském "trestu" za údajný Ficův příklon k Rusku ani nemluvě. Nijak to totiž nevysvětluje, že většina "odpadlíků" od SMER přesměrovala svůj hlas ke Kotlebovi a SNS, které jsou svým odporem k migrantům daleko více radikální, jakož i se vyznačují daleko větším důrazem na slovenskou národní svébytnost.

Volební úspěch SMER, Kotlebovi partaje, SNS a Sulíkovy SaS, které v součtu získaly 57% všech hlasů, oproti propadu eurohujerské KDH, dal dměrem k Bruselu jasný signál, že Slováci jsou velmi skeptičtí ve svém vztahu k EU. Je zajímavé, že tento významný aspekt slovenských voleb autor pominul.

2 0
možnosti
Foto

Moc to prožíváte, v tomhle režimu nemají volby valný vliv na korporátní dění.

0 0
možnosti
MD

Nejspise nepoucime, protoze neni 'nic videt'. Na prevazujicich humanitnich oborech se matematika a logika neprednasi. Ani 'spolecenska' logika.

1 0
možnosti
Foto

Nemám rád Konvičku, ale přirovnat jej ke Kotlebovy je hodně hloupé. RvRv

3 0
možnosti
JH

Z mého pohledu úbytek voličů Ficova SMER-SD je jasným znakem jeho velmi razantního vymezení proti uprchlíkům a příklonem k Rusku.

Pane Holube, tu větu myslíte vážně? Že by Slováci toužili po někom, kdo do jejich země přivleče ty hordy? To snad ne.

2 0
možnosti
Foto

Ta věta je opravdu poněkud mimo souvislosti. Nějak jsem si nevšimnul, že by se někdo chystal přiklonit k Rusku, spíše to vypadá na nostalgii k Slovenskému štátu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik