Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, mit v Cechach takoveho druheho Kisku.

0 0
možnosti

stokrát lepší než Zeman R^

0 1
možnosti

A Horacka nam take bude nekdo zavidet?

2 0
možnosti

J17a62r39a 73R54a30n85k

21. 6. 2016 0:50

Proc ne? Osobnost s vystupovanim uz tam dlouho nebyla, je nutne, aby se o nas opet vedelo jinak - jako o kulturni zemi, ktera ma sve spisovatele a poety stykajicimi se v kavarnach, kde se nekdy hraje i jazz, ne diky vulgarnim podanim - video klipu s pery a klenoty, zadne destniky proti letajicim vejcim a vykrikum, ze se Vas nekdo neboji, to nasi zemi zarazuje nekam na dalny Vychod.

1 1
možnosti

Vůbec nic proti Horáčkovi, ale "fištróna" měl především proto, že když se nachomejtl k pukání ledů, tak toho využil k protekčnímu založení Fortuny. I když v této zemi je to vlastně jedno, protože po roce 1989 k nějaké velké kvalitativní změně pokud jde o prezidenty zatím určitě nedošlo.

1 0
možnosti

J30a64r77a 29R96a42n65k

21. 6. 2016 0:54

A konec je skutecne dobry:

Naším zdaleka největším problémem tak není ani ruská rozpínavost, migrační krize, narůstající fašistické tendence apod. ale právě ona mlčící většina, která se domnívá, že nad vším zvítězila svým nezájmem.

0 1
možnosti
Foto

Proč Horáčka.

Ten už před nějakým časem navrhl lepší kandidáty sám. A jsou-li lepší kandidáti než, tak proč volit dvojku, nebo trojku. Volme toho, koho navrhl Horáček.

0 0
možnosti

Na to by si ani sám pan Horáček nevsadil.

2 0
možnosti
Foto

korporátních kandidátů typu Horáčka je již příliš mnoho, je třeba již zastavit a přestat je tahat jak králíky z klobouku. jinak to zase projedou, jako minule Rv

2 2
možnosti

Horáček je zajímavý chlápek, ale za prezidenta ho nechci. Chtěla bych někoho zkušeného v zápase s lumpárnami, pragmatického a rozvážného

8 1
možnosti

J60a21r51a 35R18a81n36k

21. 6. 2016 0:56

Toho tam ted mate a jaky to byl omyl;-€

0 1
možnosti

Dobrý den, pane Holube. 1/ Vy byste si prezidenta představoval jako nekonfliktního kladeče věnců bez pravomocí, který působí na lidi svou důstojností a morálním kreditem. Nakonec proč ne? Nějaký šedovlasý pan profesor na penzi s prvotřídní jazykovou výbavou by mohl slušně reprezentovat a politiku kompletně přenechat vládě. Jenže nikdo podobný nemá u nás v konkurenci ostrých politických vlčáků v přímé volbě žádnou šanci. 2/ Pan Horáček jako dlouholetý provozovatel nelegálního hazardu by dost těžko mohl být důstojným představitelem našeho státu. Také jeho "výměna manželek" ho diskvalifikuje ( u nás ne - v ČR podobné věci nevadí, viz Topolánek s Paroubkem), ale v cizině by nad tím dost kroutili hlavou.

9 3
možnosti

Ale no tak, v jaké cizině by nad tím kroutili hlavou? Koukněte na preference Trumpety, ten taky měnil. Dneska mění kde kdo a otázkou zůstává, jestli nevyměnila ona jeho. :-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik