Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

No umím si představit, jak by to v této zemi vypadalo, kdyby v prezidentských volbách zvítězil Schwarzenberk. Země plná migrantů, mešity v každém městě a místo vlajek ČLR bychom měli vlajky Saudské Arábie, kde má Karel spoustu arabských "kamarádů". Díky nechci.

Pokud se podívám na prezidentské volby, tak z těch volitelných byl Zeman nejmenší zlo. Ani knížete ani toho spratka Dientsbiera bych této zemi nepřál.

1 1
možnosti
MK

M24i55l57a44n 31K17e69s83l

31. 3. 2016 22:00

Zaplať Pán Bůh,že zůstává.Pořád je lepší než nějaký Kalousek či Fiala.Kromě fůry nesmlouvavých kritiků,kteří přesně vědí ,co by měl prezident dělat nebo nedělat zatím na obzoru konkurence schopný vyzyvatel není.Kdy už ze všech těch kritiků vzejde někdo schopný .

2 1
možnosti
IK

Od prezidenta to může být sice demonstrace siláctví,ale i ten (a především on) by měl reflektovat myšlení v zemi. Číňané jsou sice pilný národ (montovna pro USA, podobně jako Češi pro DE), ale nejsem zastáncem zachránkářských metod a myslím, že síla Čechů spočívá právě v jejich vynalézavosti a v tom, co se Číňané neustále snaží kopírovat, nedokáží napodobit a co neustále obdivují , tedy naši západní kulturu.

0 0
možnosti
Foto

Pro pana Farského, celou třetinuoznámené sumy 3,5 miliardy představuje dohoda o strategické spolupráci s ŽeleziarnePodbrezová, a. s., a firmou CEFC Energy Company a Hengfeng Bank jejíž součástije česká firma ŽĎAS. Pak je to spolupráces J&T Bankou. Rekonstrukce fotbalového stadionu Slavia. Smlouva o letecké lincedo Šanghaje je podepsána, leč kolonka s přislíbenou částkou nám zůstává jako naprázdná. Takže zatím pro náš rozpočet nic.

3 0
možnosti
JL

Bylo to nechutné a místy směšné - hlavně proto, že náš prezident nemá téměř žádné pravomoce, takže všechno muselo odkývat a podpořit vláda. Co bude dál? Uvidíme, zda demence bude s věkem zesilovat nebo už bude pokoj. Pak lid český a moravský rozhodne, zda chce mít na Hradě nadále penzistu z Vysočiny nebo zvolí nějakou inovaci. Že nám Číňani žádnou prosperitu nepřinesou, střízlivý rozum očekává. Exkomunisti se asi zaradovali při pohledu na červeň vlajky a hvězdičky, ale tuším, že je to brzy přejde.

6 1
možnosti
PP

No jakou inovaci máte na mysli? Třeba Dientsbiera?

Zeman není ani špatný ani dobrý. On je jen svůj a ti co ho zvolili, věděli jaký je.

Já jsem třeba koukal na ex-lidovce z Národní fronty Kalouska a kupodivu se celou dobu neradoval. Přitom se mu ta červená kdysi tak líbila.

0 0
možnosti
LJ

Není na cestě domů , kdyby jste radši sledoval základní informace tak by jste nenapsal do nadpisu blbosti.

6 4
možnosti
Foto

Kdyby jste nečetl jen nadpisy, byl byste možná moudřejší... ;-)

0 0
možnosti
JB

J81a82n 62B49u62r78d24a

31. 3. 2016 18:41

Jak Zeman ze své pozice zavede bezvízový styk mezi Schengenem a Čínou zůstává tajemstvím.

6 1
možnosti
Foto

O17t30a11k64a67r 90S92e28k18l

31. 3. 2016 18:22

Pravdu máte velikou. Trajektorie vývoje ČR se znatelně vychyluje doleva - nebo , chcete-li , na východ. Zrekapitulujme si zahraniční cesty našeho prezidenta a je to jasné. Chybí Japonsko a sev.Korea. Do Japonska ho asi nepozvou a ta druhá alternativa je snad i na MZ dosud moc.

Jinak ty Kazachstány , Kirgistány a ...tány navštívil snad všechny. Vskutku máme fajn kamarády.

CHtělo by to razantnější vládu , která by eliminovala MZ. Ale : kde vzít ?

Paroubek byl nic moc , ale koule měl. Pohrozil Klausovi , že mu vláda neschválí zahraniční cesty a tím vymezil hřiště poměrně významně. Dnes to asi nelze očekávat.

Možná , že vše vyřeší čas......:-(.

7 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman prohlásil, že by vedle Kim Čong una na tribuně při výročí 70 let oslav osvobození SSSR od nacismu nestál a tím projevil své zásadové postoje. Jen proto vynechal vojenskou přehlídku.

2 1
možnosti

KarmaR^ Zvláště trapně celá tahle Zemanova "akce" vypadá v porovnání jak s minimálními investicemi u nás, tak s naprosto minimálním vývozem a obchodem s číňanem,

Neustále tu někteří předhazují přivítání ve Velké Británii, ale tam v loňském roce Čína investovala zhruba dvacet miliard liber! a pro další roky i tuhle sumu hodně navyšuje, což jen ukazuje jaký je čína pragmatik. Například v švorcovém Rusku loni investovali pouhých 725 milionů dolarů!

5 2
možnosti
JF

Je-li pro Vás 90 mld málo pro stát, který má počet obyvatel jak předměstí Pekingu, pak by mne zajímalo co děláte, že je tato částka pro vás tak nevýznamná. Víte jaký je rozdíl mezi investicí a dotací?

1 1
možnosti
JV

J83i10r95i 67V37r78a63b36e47c

31. 3. 2016 18:09

Treba si ho na ceste z USA domu s mezipristanim v Praze odveze sebou .

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik