Schwarzenberg děkoval za pomoc uprchlíkům. Je zhnusen Zemanem...

„Dělá to strašně. Jsem z toho zhnusen, když se z obětí dělají vrazi. Pan prezident nepokračuje v politice Tomáše Garrigue Masaryka, ale spolupracuje s lidmi, kteří pokračují v práci Emanuela Moravce,“ Karel Schwarzenberg  

http://zpravy.idnes.cz/schwarzenberg-dekoval-za-pomoc-uprchlikum-je-zhnusen-zemanem-p6f-/domaci.aspx?c=A151128_105632_domaci_kop

Lépe bych to sám vystihnout nedokázal, v té jedné větě se Vám podařilo obsáhnout vše podstatné a zdaleka nejde samozřejmě jenom o ty uprchlíky... Kdyby jste za celou svoji "politickou kariéru" neudělal nic jiného, než "pouze" vyřkl v pravou chvíli právě tuto větu, což se Vám povedlo, bylo by to nesouměřitelně více, než za celou svoji kariéru udělá kdokoliv z nás. Svoje místo v historii si plně zasloužíte a byť dnes to bude chápat možná jen hrstka součastníků, VY jako opravdu moudrý člověk toto dobře víte. V podstatě jste udělal takový novodobý "malý krok pro naši zemi a velký skok pro budoucnost" snad pochopíme! I já jsem bohužel dnes na straně těch pomýlených, protože jsem voličem Miloše Zemana. Tehdy jsem hold vsadil na hodně špatnou kartu, dnes toho strašně lituji. Věřím, že už nikdy podobnou chybu neudělám. A co říkám já:

"Jsem moc zvědavý, jestli prezident Miloš Zeman vsadil na správnou kartu, když se dal na stranu stoupenců Emanuela Moravce. To jak je tato skupina opravdu velká se ukáže v nadcházejících prezidentských volbách a možná ještě několikrát před nimi. Bude to skutečná prověrka naší společnosti, která v plných barvách odhalí zda jsme nepromarnili naše životy a jsme skutečnými potomky T. G. Masaryka a Edvarda Beneše a nebo bohužel těch jejich dalších následovníků, tj. přesně ve světle Emanuela Moravce, se vším, co jeho osobnost v sobě koncentrovala." 

Děkuji Vám pane Schwarzenbergu za celou Vaši práci pro naši, z globálního světového pohledu naprosto bezvýznamnou, zemičku. Škoda, že těch Vašich následovníků je na naši politické scéně tak málo a ale jsou možná, je jich i mnohem více jenom nejsou tolik slyšet. Dovolím si ještě zopakovat, že to zda jsme ty následovníky opravdu nalezli se ukáže možná už v nejbližších volbách.

 

Již dnes další blog na téma:

4. Média, náš pomocník, nebo nepřítel?

Dále připravuji:

5. Vzdělání? K čemu, když neumíme přemýšlet!

3. Terorismus, válka versus velká hospodářská krize - den poté, rok poté

Stále více se nyní budu soustředit na komentáře aktuálních denních témat.

Možná tě zaujmou i mé předchozí blogy:

http://pavelholub.blog.idnes.cz/

Autor: Pavel Holub | neděle 29.11.2015 10:33 | karma článku: 21,39 | přečteno: 1538x