Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

M79a38r81e14k 56C30o33z72l

14. 5. 2016 9:41

Že média pořádají štvavé kampaně, o tom není pochyb. Ale příkladů by se dalo najít daleko víc a podstatně lepších, kdy je na počátku obrovská kauza a pak už jen ticho, když je dotyčný osvobozen nebo mnohem hůře, následuje drakonický trest kvůli společenské poptávce vyvolané manipulací médii (třeba ti různí tzv. silniční piráti).

Ransdorf udělal spoustu chyb a za tu poslední zaplatil nejvyšší cenu. Ovšem kdyby jeho zdravotní stav byl o něco lepší, mohl se vyjasnění dožít celkem záhy. Havránek dětem ublížit podle rozsudku nechtěl, ale ublížil, tak jaký je rozdíl třeba proti situaci, když je někdo alkoholik (to je také psychiatrická diagnóza, hádám?), řídí auto a někoho zraní?

0 0
možnosti
JH

Netuším, odkud čerpáte. Kdysi jsem o Ransdorfovi napsal, pozitivně a velmi mne potěšily ohlasy.Ovšem žumpa smrdí vždy, Já se jí vhýbám.

http://josefhejna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=492362

0 0
možnosti
SB

Ransdorf není sám, kdo se svého očištění nedožil. To platí například i pro oběti justiční zvůle, kterou rozpoutala právě ta jeho strana v 50. letech a v menší míře i poté až do roku 1989.

6 2
možnosti
Foto

Chcete-li tím říci, že dnešní poměry je možné srovnávat s poměry v 50.letech, povedlo se.

6 2
možnosti
RC

Stvava medialni kampan? Novinari si snad zatceni vymysleli? A to vysvetleni pane Ransdorfa bylo naprosto logicke? No nevim....

3 1
možnosti
FS

Pane Holube, jste si jistý, že byl pan Ransdorf očištěn??? Podle švýcarských novin 20 Minuten bylo stíhání zastaveno, protože podezřelý zemřel a tudíž není koho vyšetřovat......

8 2
možnosti
Foto

Tak idnes zveřejnily trochu jinou verzi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik