Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

"Turecko odmítlo stavbu plynovodu Turkishstream přes své území."

no tak jine informace rikaji ze "Tento projekt byl, po sestreleni Suchoj-24, az na dalsi Ruskem zastaven." (Das Projekt wurde nach dem Abschuss einer Suchoi Su-24 von Russland bis auf weiteres gestoppt) -

In November 2015, after the Russian Sukhoi Su-24 shootdown, Russia's Economic Development Minister stated that the Turkish Stream gas pipeline project falls under the restrictive measures against Turkey

Tak tohle se jeden docte na wiki. A ne jenom.

0 0
možnosti
Foto

Aha, tak to potom bude zajisté důvěryhodný zdroj nemající nic společného s Ruskou propagandou i naprosto logické Vaše uvažování... Ale prosím... ;-)

0 0
možnosti
MK

S tím Krymem to vidím jinak. Rozhodně nebyl předem konzultován s Obamou. Naopak tato akce Obamu dost namíchla a proto vyvolal to, čemu říkáte ropná krize.

Díky břidlicovému plynu může dnes Amerika mluvit do cen energií víc, než kdokoliv jiný. Už v sedmdesátých letech Arabové použili zvýšení ceny ropy jako zbraň. Amerika dnes uchopila tuto zbraň z opačné strany a snižováním cen energií trestá Rusko. Ropa bude levná tak dlouho, dokus se Rusko nepoloží.

Mě jako spotřebiteli tato situace vyhovuje a proto doufám, že ruská agónie hned tak neskončí.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel se mýlíte a velmi přeceňujete skutečný současný vliv USA a Obamy... Jejich vliv je dnes spíše virtuální a přesně odpovídá síle jejich ekonomiky... Vliv Putinova Ruska je i přes jeho cca 2 leté problémy nesrovnatelně větší, bohužel a na tom již kdysi mocné USA nic nezmění...

0 0
možnosti
Foto

I36v90a80n 61M24a14r27e77k

2. 1. 2016 12:47

VUML. . . . lekce č.. XVIII.

1 0
možnosti
Foto

V jste učiněný iDnesácký Homér. Nevíte jaká vyjdou čísla ve Sportce ? Vsadil bych si.

3 2
možnosti
Foto

Raději iDnesácký Homér, beztak stejně do chvíle než vám to právě prozradila Wikipedie, jste nevěděl kdo to byl... Než dvojka Heřmánek a Macek... ;-)

2 0
možnosti
RH

Přestože s řadou věcí nesouhlasím, oceňuji snahu o nezaujatý pohled.

3 0
možnosti
PZ

do nezaujatého pohledu to má ještě dost daleko, ale vše je napsáno velmi slušně,

v této kombinaci si říkám zda je to záměr nebo autor prostě (ještě) neumí napsat článek aniž by z něho čouhaly jeho osobní sympatie jako sláma z bot

1 0
možnosti
SB

Já tady zpět Rusko nechci, ale neustále tvrdím, že EU provádí tak hloupou politiku, že se oslabuje natolik, že to Rusku pomáhá.

Kolikrát jsem už tady za svou kritiku EU sklidil nadávku do rusofilů! Přitom pravý opak je pravdou. Já jen konstatuji, že existuje jen jeden ruský imperialismus: Carský imperialismus přešel v sovětský a ten sovětský přešel v putinovský, ale v podstatě jsou to jenom tři varianty jedné a téže věci. Evropa musí být protiváhou, avšak aby jí mohla být, to by musela nejprve sama fungovat. A když páchá sebevraždu těmi hloupostmi, které denně vidíme (biopaliva, fotovoltaika, různé další bruselské nesmysly a především přistěhovalecké krize), tak se vydává všanc i tomu Rusku.

9 0
možnosti
Foto

V podstatě s Vámi nemohu nesouhlasit... Jenom s tou uprchlickou krizí se asi neshodneme... Tu jsme si vyvolali naším přístupem samy... Myslím tím naši Euro-atlantickou společnost... A jinak to, že se Evropa snaží o energetickou nezávislost nejen na Rusku, není samozřejmě špatná věc, naopak... Jenom ty prostředky nejsou zrovna košer a samozřejmě pokud se chystáte udělat takový zásadní krok, měl by být na politické úrovni nalezen oboustranně výhodný koncensus. Jinak si skutečně Putin vezme resp. nám dá resp. prodá to, co si on myslí, že nám po právu patří... Vzhledem k aktuálnímu stavu Ruského hospodářství nemá Putin ani jinou možnost. Evropa mu v tom zabránit nedokáže, protože mu navíc bude vděčná, vždyť nás osvobodí od IS.

0 3
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik