Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Vcelku souhlas, netuším proč by daňový poplatník měl sanovat specificky zaměstnance OKD,proč ne všechny propuštěné všech zkrachovalých firem.

Selektivní výběr je nesystémový ,navíc se opravdu se jedná o projedený peníz a vzhledem k neustálému řevu a pláči po zaměstnancích by přeci neměl být problém zaměstnat i 20tisíc lidí...

Budeme sanovat mými penězi i mosteckou či sokolovskou uhelnou,respektive její zaměstnance až formy dotěží???

0 0
možnosti
MH

A nemělo by se podat trestní oznámení na vedení a majitele OKD ? Tuším že je trestné mít předluženou firmu. A 17 miliard se neudělalo ze dne na den. Takže to věděli delší dobu a nemohou se bránit, že dali OKD do úpadku hned jak se od luhu dozvěděli ... Rv

1 0
možnosti
DM

Kdyby jste chtěl vyhlásti úpadek nad každou firmou se závazky tak nemáte jedinou na celém světě.

Ostatně správná firma má vždy půjčené peníze,firma bez úvěrů je firma která dle pouček a ekonomických manter nevyužívá svůj potenciál a je tedy evidentně nezdravá.

Uvědomte si v jaké době a společnosti žijete,vše je postavené na dluhu.

Dluh prostě dnes automaticky neznamená problém.A předlužený je kdekdo,od domácností přes státy a firmy...

0 0
možnosti
EB

Samy hlásí a samy velcí mají být asi měkká i. Takhle to trhá oči a uši. Jinak moc dobrý článek. Bohužel vláda socialistů je katastrofa a nějaké racionální opatření se od ní nedá čekat ani v tomto případě ani nikde jinde. Zato křečovité rozhazování společenského bohatství všemi směry a největším křiklounům v každém jejím rozhodnutí ano.

1 0
možnosti
KN

Ono to někdy vypadá, že EUR a především $ lze tisknout a tisknout a tisknout. Evidentně významní držitelé těchto měn mají strach ze znehodnocení svých úspor. Tak to asi zatím není horké, prostě se bude tisknout a nakupovat.

0 0
možnosti
RC

Taky technicka: sice maji zavazky 17 mld., ale nejvetsim veritelem je vlastnik (majorotni) AhG, myslim, ze jsem slysel neco o 12 mld.

0 0
možnosti
Foto

Jenom jedna technická. To, co OKD má, jsou závazky. Pohledávky mají jejich věřitelé.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik