Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Čínští křesťané? Proč ne! Inteligentní a pracovitý národ, ať se připojí k našim křesťanům; naši po dobrých skutcích bažící lidé se mohou ukázat! Tito budou vděčni i za "přemalované kravíny", doufám.

1 0
možnosti

třeba je vše jen proto, že v Číně chtěli církevní restituce po našem vzoru

0 1
možnosti

Tak dlouho jezdil Zeman do Číny propagovat naši vlast, až si toho Číňani všimli. Jak musí v té Céské républicé být krásně, když tam mají takového dobrotivého prezidenta, který má tak rád toho našeho.

1 3
možnosti
JR

J60a77r48a 55R94a85n29k

9. 8. 2016 0:58

Pochybuji, ze pan Zeman vi, ze Cinane stale utikaji a proc, ze tam jsou stale pracovni "prevychovne" tabory, ze jsou to predevsim prislusnici sekty Falun Gong, maji totiz zdrave organy.

0 0
možnosti
VE

Číňany bych bral. Budeme moci Bruselu prokázat že uprchlíky přijímáme a že lidská práva v Číně nepřehlížíme. Samotní Číňani jsou inteligentní, vůbec Aziati, umí se chovat, nehrozí že je budeme živit z dávek ani násilná kriminalita. Čínské čtvrti jsou ve světě běžné a bez problémů

6 2
možnosti
Foto

Číňany Bych bral,madam?? Pokud jde o ty další vlastnosti Číňanů, tak já mám docela jiné zprávy a zkušenosti. V jižní Americe jsou s nimi třeba problémy při hledání a těžbě zlata. Neuznávají žádné lokální zákony a vše řeší přes násilí.

Nakonec to mohl každý vidět u nás, když si parta Číňanů zaparkovala auto uprostřed křižovatky a nikdo s nimi nehnul.Ani policie, která raději resignovala a nechala je dělat co chtěli. A to něšlo o zlato ale jen o nějaké vlajky. A až budete v Londýně, tak si zajděte v China Town do nějaké restaurace.

Chování Čínské obsluhy je arogantní a dávají vám najevo, že jste něco méně než oni. Žádný úsměv od obsluhy nečekejte.Kde jste nabrala tak dobré zkušenosti ohledně chování Číňanů skutečně nevím.Na takové chování jistě nenarazíte v Řecké, nebo Italské restauraci.

3 1
možnosti
PB

.... a co s tem má to hradní trio jako společnýho ?! ,- internace, izolace, felčar, tlumočník, výslechy,- klasika azylový řízení dle platnejch migračních zákonů, nařízení a norem v ČR,- teda pokud nesednou do busu a tradááá vedle za mutti. Sim Vás,- pozorně si nastudujte co ten Zeman vlastně komentoval a hlavně v jaký souvislosti !

4 3
možnosti
VK
JH

J81a55n 63H72l76e59d69í42k

3. 8. 2016 17:26

mícháním velmi odlišných ras se vývoj otočí zpět do šimpanze

3 0
možnosti
Foto

No co by, Zeman je zastaví svým tělem oblečeným do rudého svetru :-)

9 3
možnosti
VK

A vezme na pomoc hasiče;-D

4 1
možnosti
MK

V Číně jsou křesťané nejpronásledovánější náboženskou skupinou, pokud nepatří pod čínskou podobu Pacem in Terris. To musí vědět i Milouš Zeman

9 0
možnosti

To bylo u nás taky. Kolik křesťanů uprchlo?

0 0
možnosti
ZB

V Čině žije asi 70 milionu krestanu....vítejte,u nás pro Vás Miloš jistě najde místo.;-)

1 0
možnosti
JZ

Proboha ,ještě Číňany si politici tady natahejte , více co jich je ?Já to nechci vidět a ani neuvidím jak to bude vypadat v EU za 100 let Rv

0 0
možnosti
LJ

Já myslím, že Číňané jsou něco jako Vietnamci. Těch tady máme 30 000, možná více. A jsou s nimi nějaké problémy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik