Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi trefně napsáno! S dovolením sdílím...

0 0
možnosti
MN

nemel byste psat veci ktere nejsou pravdive: pisete ze se nezucastnil ani premier ani ministr zahranici.... //// Odpoledního setkání s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem se vedle premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) zúčastnili i vicepremiér Andrej Babiš (ANO) a pětice dalších členů vlády. Podle Úřadu vlády měl na jednání být i vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) ,,,e zúčastnil také ministr zahraničí Lubomír Zaorálek, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček (všichni ČSSD), ministr dopravy Dan Ťok, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (oba za ANO) a státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza (ČSSD)./// http://zpravy.idnes.cz/navsteva-cinskeho-prezidenta-v-britanii-fd9-/zahranicni.aspx?c=A151020_145134_zahranicni_aba /// Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/cast-vlady-se-setkala-s-cinskym-prezidentem-belobradek-mel-jiny-program-1283460#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/cast-vlady-se-setkala-s-cinskym-prezidentem-belobradek-mel-jiny-program-1283460#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

0 0
možnosti
MC

Souhlasím. Stranické individuality stádních množin jsou vyzdvihovány na multimediálních plochách, ale individuality intelektu myslících zodpovědných svobodných lidí jsou biti.

1 0
možnosti
MK

M50i37l17a32n 70K67e87s23l

30. 3. 2016 14:45

Jsem dost starý a pokud mi paměť slouží,tak vždy jsme trčeli někomu ze zadku a vždy nějak smrděli.Tady z tou Čínou to má však jednu velkou výhodu-Číňané nechtějí,abychom přijali povinnou kvótu migrantů a ani nechtějí,abychom přijali jejich vojsko.

1 0
možnosti
Foto

KARMA!!! A mohu sdílet?

1 0
možnosti
Foto

Zajisté, moc děkuji... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Pánové Kocáb, Štětina, Bursík a jeho Biomasa, Schwarzenberg a Kalousek si svoji čtvrthodinku slávy už dávno užili a pokud chtějí podruhé vstoupit do stejné řeky, jsou nuceni šaškovat s Tibetskými vlajkami tak, kam zrovna míří objektivy kamer. Těmhle to ale nikdy neuvěřím.

4 0
možnosti
NM

...hodně pokrytecký nadpis ze kterého si můžu vybrat,co se mi hodí..;-O[>-]

0 3
možnosti
KC

Nemít nic proti totalitní Číně, je bezzásadovost. O servilitě a poklonkování české strany před movitým, ale diktátorským režimem, nemluvě.

2 0
možnosti
OP

Perfektní a přehledné R^

1 0
možnosti