Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Turci podle Vás útočí na Sýrii. Turci jsou na straně NATO a tudíž na straně "naší" (Euroatlantické) tudíž je to logické. Jejich snahou je svržení Asadova režimu, stejně tak jako snahou USA, nebo Evropy. Rusko je na straně Asadovy diktatury tj. na straně IS mimochodem. Já nejsem a nikdy jsem nebyl pro svržení muslimských diktatur. Jsem ale Evropan a tudíž vnímám obrovské riziko pro EU jak ze strany USA, tak i Ruska. To Rusko tu dnes máme mnohem blíže, byť jsme zapojeni do struktury NATO. Cílem Ruska, ale i USA např. je slabá EU, resp. nejlépe žádná EU. Dnes je ale nejen u nás slyšet zejména proruská propaganda. Mnohem silněji nežli ta proamerická. Proto dnes Rusko vnímám pro Evropu jako daleko vážnější problém než USA.

0 0
možnosti
OU
GK

k te Ukrajine. K tem tisicum mrtvych na vychode Ukrajiny a odtrzeni Krymu vubec nemuselo dojit.

Stacilo jedine, dodrzet to co se podepsalo v Kyjeve 21 unora 2014 viz

http://www.auswaertiges-amt.de/cae/servlet/contentblob/671348/publicationFile/190025/140221-UKR_Erklaerung.pdf (v anglictine)

Jenze to nekterym neslo pod fousy a tak tam hned tyden po nich letel Kerry aby jim vysvetlil ze to je jen car papiru. Jakej to pak vzalo dal vyvoj je snad kazdemu zname.

1 0
možnosti
MK

M66i46l86a42n 56K63e97s52l

31. 1. 2016 15:15

Přestaňte strašit Ruskem.Nedávno jsem četl komentář jednoho amerického profesora,který prohlásil,že Rusáci o nějaký střed s EU nemají zájem.Nedopadl by prý pro ně dobře.Hlavně prý proto,že NATO má více než tři krát více vojáků a se zbraněmi jento podobně.Vzájemně by si prý ledacos rozmlátily a tím by to skončilo.Na obsazení protivníkova území ani jeden nemá.

3 0
možnosti
Foto

Proto abych si na spousty věcí udělal úsudek nepotřebuji profesory a už vůbec americké ani ruské. Jinak to že by se Rusko hodlalo anektovat Evropu zbraněmi, si ani já skutečně nemyslím. Cílem nejen Ruska je Evropu rozdrobit zpět na jednotlivé lehce zmanipulovatelné státečky, tj. dosáhnout kolapsu, rozpadu EU. Bez zejména EU prosazované energetické koncepce spočívající v maximální nezávislosti na okolním světě, což mimochodem vůbec nevyhovuje ani USA ani Saúdské Arábii např., budou jednotlivé Evropské země opět maximálně závislé na Rusku, Saúdské Arábii a dalších ropných velmocích. V dnešním globalizovaném světě stojí ROPA na prvním místě. A neposlušná Evropa resp. EU je opravdu hodně velký problém!

0 0
možnosti
BJ

Erdogan by se rád setkal s Putinem a neví, jak to udělat, tak tvrdí to, co je v nadpisu. Kde jsou radarové snímky, kde jsou důkazy?

3 0
možnosti
FS

Autore,cožpak s vámi je možné diskutovat? Vždyť vy jste už sám přesvědčen,že všechno víte. Ale nenávist je z vašeho článku cítit až přespříliš.

4 2
možnosti
Foto

Reagovat samozřejmě budu jen na příspěvky, názory k věci, klidně úplně z druhého spektra, nikoliv však útočné, tak jak jsem napsal i v blogu... ;-)

0 3
možnosti
LS

L94i43b37o51r 30S96y45n26e71k

31. 1. 2016 10:59

Tak na tento článek se hodí: "Přání, otcem myšlenky". Víc nic, se k tomu nedá říci.

5 0
možnosti
Foto

Autor, nejenže je hodně zaujatý, ale také málo informovaný.

Nevím o tom, že by Rusko mělo pozemní spojení do Sevastopolu, na Krym.

A autor by mohl vědět, že Rusko má námořní základnu v Sýrii už dlouhá léta.

A kolik my máme diplomatů v Moskvě? Takový malý státeček...

16 1
možnosti
Foto

tyhle trhlé konspirační teorie se dobře hodí k nedělnímu obědu, s realitou ale nemají nic společného. Kdyby Rusko chtělo vyvolat konflikt s Turkem, dělalo by to ve chvíli, kdy jim Erdogan sestřelil letadlo, a ne teď.

9 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik